Ocrotiţi de Robocop

Ultima actualizare:

Copos, la Zidul Plângerii. Patronul Rapidului a profitat de ocazie şi a mers în pelerinaj la cele mai importante locuri din Ierusalim. Copos, însoţit de sora sa mai mare, Mariţa, a vizitat Mormântul Sfânt şi Zidul Plângerii. La finalul meciului, el l-a lăudat pe Coman.

"A fost imperial. Ne-a salvat de 3-4 ori. Trebuie să refacem gazonul din Giuleşti, pentru că avem o cultură de ciuperci acolo şi nu putem juca astfel", a spus Copos.

Surdu, eliminat pentru lovire. Surdu a intrat pe teren în minutul 80, dar n-a rezistat zece minute. Finul lui Lucescu jr. a văzut direct cartonaşul roşu după o altercaţie cu un adversar şi va fi suspendat, cel mai probabil, două partide.

 Meci prelungit opt minute. Din cauza incidentului dintre Surdu şi Yadin, în urma căruia au fost eliminaţi ambii fotbalişti, meciul s-a terminat în minutul 98, arbitrul dictând opt minute de prelungire.

Rapidiştii, alături de Neşu. Suporterii echipei de sub Podul Grant veniţi la Tel Aviv nu au uitat de suferinţa lui Neşu. Fanii au postat un banner cu un mesaj de susţinere, emoţionant, pentru fotbalistul lui Utrecht: "Neşu, te iubim!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net