Oana Galamaz: «Un înger i-a salvat viaţa soţului meu!»

Ultima actualizare:
Briketă  re(ci)divivus!
Briketă re(ci)divivus!

Fractură de os zigomat! Cu asta s-a ales George Galamaz de pe urma pumnului încasat de huliganul din Ploieşti, la meciul Petrolul-Steaua. Dacă ar fi primit lovitura cu doar doi centimetri mai sus, fundaşul din Ghencea ar fi murit! Asta a aflat şi Oana, soţia fotbalistului, fericită acum că bărbatul ei a avut noroc să scape cu viaţă.

Numai în pielea celor din familia lui Galamaz să nu fi fost în momentele dramatice ale meciului de la Ploieşti. „Nici nu am ştiu cum să reacţionez când am văzut acea fază la televizor. Nu mă gândeam decât la cum voi ajunge eu mai repede la el", a mărturisit Oana Galamaz pentru Click!

Soţia fundaşului lovit de suporterul celor de la Petrolul povesteşte că i-au trebuit câteva minute să-şi revină şi să conştientizeze exact ce s-a întâmplat pe teren:" Am rămas şocată. Ştiam că George joacă fotbal, nu că este pe un teren de luptă! Revedeam faza şi parcă tot nu-mi venea să cred că totuşi văd imagini de la un meci de fotbal".

simeon stalpnicul png

Oana s-a liniştit doar când a primit un telefon de la soţul ei:" Eram disperată să dau de el, vă daţi seama. El m-a sunat când era în ambulanţă şi mi-a spus că va veni la Bucureşti, la spital. Nu ştia cum să mă calmeze, mi-a pus că a făcut tot posibilul să-mi dea telefon, să mă liniştească. Am ajuns la spital înaintea lui, l-am aşteptat acolo, apoi, când l-am văzut că era bine, având în vedere situaţia dată, mi-a mai revenit sufletul la loc".

Nevasta stelistului ştie că a soţul ei a fost la un pas de tragedie:" George sigur are un înger care îl păzeşte! Mi-au zis doctorii că putea să moară dacă lovitura aceea era doi centrimetri mai sus, spre tâmplă. Acum, ne bucurăm că este bine".

Oana este pasionată de fotbal şi rata foarte rar câte un meci al soţului ei. După întâmplarea de la Ploieşti însă, femeia nu se mai simte în stare să urmărească alte partide:" Când juca pe teren propriu, mergeam la toate meciurile, pe cele din deplasare, le vedeam la televizor, Acum, sincer, mi-este foarte greu să mă mai uit. Mă gândesc fără să vreau doar la ce s-a întâmplat".

Împreună de 11 ani

George şi Oana s-au cunoscut în 1999 şi de atunci sunt nedespărţiţi. Au făcut cununia civilă în 2005, după şase ani de relaţie, exact în aceeaşi zi cu Octavian Chihaia, atunci la Dinamo, coleg cu Galamaz.

Un an mai târziu au făcut şi nunta la biserică. Stelistul şi soţia lui nu au copii şi stau în Bucureşti, oraş pe care nu l-au părăsit nici în perioada în care fotbalistul juca la Unirea Urziceni.

N-a fost în stare să vorbească

Medicii l-au asigurat pe Galamaz că fractura nu-i va pune în pericol viaţa, însă, cu toate astea, fotbalistul nu se simte foarte bine, deşi au trecut două zile de la incident.

Ieri, a anulat în ultimul moment conferinţa de presă pe care intenţiona să o susţină, tocmai pentru că starea de sănătate nu-i permitea acest lucru.

Huliganul îl dă pe Martinovici în judecată!

Enache, tupeu de borfaş. Arestat preventiv pentru 30 de zile, Dragoş Enache a şocat prin tupeul său. Huliganul a înaintat recurs acestei măsuri şi vrea să-l acţioneze în instanţă pe Martinovici, fundaşul Stelei, cel care l-a lovit cu picioarele.

Comisia e azi, de la ora 17.00. Comisia de Disciplină a LPF va analiza astăzi, începând cu ora 17.00, evenimentele întâmplate la meciul de duminică seară, dintre Petrolul şi Steaua.

Cel mai mult vor avea de suferit ploieştenii, care mai mult ca sigur vor pierde la masa verde meciul, dar vori primi şi o suspendare, cel mai probabil de 10 etape.Stanca şi Martinovici, cei care au fost eliminaţi după ce l-au lovit pe Enache, pot scăpa însă ieftin, steliştii cerând chiar anularea cartonaşelor roşii.

Suporterii îl reneagă pe huligan. Alături de Dragoş Enache au mai rămas doar membrii familiei şi cei 10-15 ultraşi care îi împart stilul de viaţă. În rest, grosul suporterilor îl reneagă.

În acest sens fanii din cadrul Asociaţiei Suporterilor „Petrolul e al nostru" au remis un comunicat. „Gestul necugetat al unor demenţi are ca efect nu doar o piedică financiară, ci şi îndepărtarea mai multor posibili finanţatori. Sperăm că legea îi va atinge dur pe cei care au fost părtaşi", au scris suporterii „Lupilor Galbeni".

Enache voia să-l bată pe Mihai Costea

Huliganul de la Ploieşti a ratat de fapt ţinta în meciul cu Steaua, el intrând pe teren cu gândul de a-l lovi pe atacantul roş-albaştrilor.

Animalul care l-a agresat pe Galamaz în timpul partidei Petrolul - Steaua i-a şocat pe anchetatorii. Prima reacţie în faţa autorităţilor a huliganului a fost halucinantă.

Întrebat de ce l-a pocnit pe Galamaz, Dragoş a repetat la nesfârşit: „Am intrat pe teren şi l-am lovit". În faţa procurorilor, ultrasul a avut o atitudine sinceră şi a oferit o explicaţie incredibilă.

„Când pentru echipa adversă a Petrolului s-a dictat lovitura de la 11 m, mi s-a părut că s-a comis o mare nedreptate", a spus Enache.

Mai mult, el nu s-a mulţumit doar să-l atace pe stelist, ci dorea să continue asaltul până în careul Petrolului, unde se pregătea să-l doboare şi pe Mihai Costea, cel care se pregătea să execute penalty-ul.

Inculpatul, după ce l-a lovit pe acest jucător (Galamaz - n.r.) şi-a continuat acţiunea, dorind să-l lovească pe jucătorul care executa lovitura de la 11 metri", sună încheierea şedinţei.

Dragoş Enache a fost încadrat deocamdată de justiţie la infracţiunea de tulburare gravă a ordinii şi liniştii publice, însă va fi judecat şi pentru vătămare corporală. El riscă o pedeapsă de la 2 la 7 ani de închisoare.

Briketă re(ci)divivus!


    Briketă  re(ci)divivus!
Briketă re(ci)divivus!

VNu mai pricep nimic din ce se întâmplă în fotbal. Arbitri cerecetaţi, priponiţi; preşedinţi întemniţaţi, ameninţaţi cu Deneaù-babaù! Bătăi ca la război. La fluieraşi continuă haiduciile într-o veselie. Greşelile "omeneşti" curg, ce cauţionare!

Mă uit la Mălaimult ăsta de Briketă. Un recidivist. Ca un limax: merge încet, ca cum gândeşte, şi la doi-trei ani, "Pac!-Pac!" dă un citat din clasicii gândirii, o comite! Mutilează un meci. O echipă. Un obiectiv.

Credeţi că o face dintr-un instinct atavic criminal? Aiurea, e la comandă, de la butoane. Killer, mechanic: dă lovituri. Rar da' bine! Azi pe Giuleşti răs-răspoimâine pe Cluj Arena.

Cine mai suportă în fotbal, Crăciunescule, grămada asta de gelatină cu fluieru-n orificiu? Mucilagiul ăsta!? Oricum, are noroc băiatul, căci prestaţia sa a fost umbrită de „rivuluţia" de la Ploieşti.

Unde Stanca a fost un Stanca adevărat, sunt mândru de el! Nu pricep de unde i-a venit lui Jiji să spună înainte de meci că jucătorii trebuie să câştige că de rest se ocupă el. Căci, pe teren diversiunea, „restul" pare să fi ieşit invers. Jucătorii aveau 2-0. Nu mai era cazul de altceva. Oricum, bucuria petroliştilor, cu noul stadion, se duse pe un an.

Pe Giuleşti, meciul începuse ca un mic festin - aşa începuse. Ca, apoi să ne "bucurăm" cu toţi muşchii radiculari încordaţi de frică. Şi cu un noroc chior. Căci, ce a fost bara aia din min 666 pentru astrişti ?

Năbădăiosul Şumi a mai bifat o echipă. A fost meciul de bye-bye. Cum îţi aşterni aşa dormi. Ori, antecedentele patronului său îl recomandă ca fiind un om civilizat, nu cum a zis presa. Are el, antrenorul Şumi, darul şi harul de a intriga/ enerva absolut gratuit. Păcat. Că rezultate avea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net