Oamenii lui Şumudică au susţinere şi în Africa. Vezi ce a făcut familia lui Asamoah, eroul cu Fener

hjl.jpg

Prietenii atacantului s-au dezlănţuit la Accra şi site-ul oficial al lui Kayseri i-a promovat
Foto: Facebook

Kayserispor este surpriza campionatului turc şi asta datorită lui Marius Şumudică, cel care a transformat o echipă care se bătea la retrogradare, într-una de cupe europene.

Luni, Bulut şi compania au înregistrat un nou succes, 3-3 pe Sucru Saracoglu, din Istanbul, în faţa celor de la Fenerbahce, după ce au fost conduşi cu 3-1 în minutul 60. Golul egalării a fost marcat în miutul 90+5 de ghanezul Gyan Asamoah, aflat la prima reuşită pentru Kayseri de la venirea sa din Emirate. A fost o izbăvire şi pentru fotbalistul african care intrase într-un con de umbră, iar familia şi prietenii săi din Accra care trăiesc pe spatele lui au înebunit de fericire! Aceştia au ieşit în faţa casei şi au înregistrat un filmuleţ de susţinere care a făcut furori pe internet şi care i-a amuzat copios pe turci. În imagini apar şapte bărbaţi de culoare care strigă numele fotbalistului, dar şi al echipei din Anatolia.

Vezi mai jos scandările de peluză ale africanilor!

Loading...
 
 

Citește și

  • Turcii se tot întreabă când se va stinge focul de paie pus de Marius Şumudică la Kayseri, dar românul e piroman talentat. Nici nebunia de pe Sucru Saracoglu nu l-a intimidat şi fostul rapidist s-a întors de pe Bosfor cu un 3-3 de pomină.

  • Liderii sportului românesc au pus gând rău caselor de pariuri şi, în frunte cu cea de fotbal, vor cotă parte din câştigurile acestora pentru a le mai permite să pună în ofertă evenimente de sub egida lor. Acest vis vechi şi imposibil al preşedinţilor de Federaţii prinde însă tot mai mult contur pentru că se pregăteşte o lege cu dedicaţie în acest sens. Problema e că aceasta nu e tocmai în regulă şi se bate cap în cu altele!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1