Oamenii Chindiei suflă și-n iaurt înaintea returului barajului cu Mioveni

chindia-mioveni_rps7081.jpg

Chindia Târgoviște s-a impus cu 2-0 în primul meci cu CS Mioveni
Chindia Târgoviște s-a impus cu 2-0 în primul meci cu CS Mioveni
Foto: sportpictures.eu

Victorioasă cu 2-0 în tur, duminică, la Ploiești, Chindia Târgoviște e mare favorită înaintea partidei retur a barajului de menținere / promovare în Liga 1. Cu toate acestea, dâmbovițenii tratează cu prudență partida de la Mioveni, de mâine (miercuri, 12 august), ora 18.30.

Antrenor al formației dâmbovițene, Emil Săndoi a avertizat: „În niciun caz nu vom face greșeala să credem că suntem câștigătorii acestui baraj înainte de retur. Și noi aveam niște probleme pentru această partidă, nu numai adversarii noștri. Ultimele etape din sezon le-am jucat cu cuțitul la os.  Deci nu a fost ușor. Vreau să-i felicit pe jucătorii mei pentru această partidă. Au înțeles că trebuie să fie concentrați și sper să înțeleagă același lucru și pentru partida retur".
Un mesaj asemănător a transmis și Daniel Florea: „Pe noi ne bucură orice victorie.  Că nu am avut prea multe în ultima perioadă. Mai avem un meci de jucat şi încă nimic nu este rezolvat. Când primeşti o astfel de şansă nu poţi să te dai la o parte.  Trebuie să profiţi la maximum de ea şi noi asta încercăm să facem. Şi ei au pierdut promovarea în ultima etapă.  Au avut jocul în mână şi şansa să facă un egal şi să fie în Liga I”.
De partea cealaltă, antrenorul Claudia Niculescu nu și-a pierdut speranța: „E un rezultat meritat pentru gazde. Din păcate, băieţii n-au reuşit să depăşească momentul după ultima etapă cu Petrolul Ploieşti. Când faci greşelile individuale pe care le-am făcut noi echipele din Liga 1 nu te iartă. Diferenţă foarte mare în această seară nu a fost. Greşelile individuale şi-au spus cuvântul. Din păcate le-am făcut noi. La fotbal s-au văzut multe, aşa că în niciun caz nu trebuie să cedăm. Chiar cred că putem face o remontada, dacă nu facem greşelile din seara asta”. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1