O victorie cât un titlu pentru Răzvan Lucescu

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu şi-a luat revanşa în faţa lui AEK Atena, echipa care i-a „furat” primul loc în campionat în sezonul trecut.

PAOK Salonic şi-a învins rivala din Atena în faţa propriilor fani, o răzbunare dulce pentru meciul pierdut la „masa verde” în primăvară şi care a distrus şansele la titlu ale formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu.

După incidentele din martie, atunci când patronul grupării din Salonic a intrat pe teren cu un pistol, PAOK şi AEK s-au aflat din nou faţă în faţă pe arena „Toumba”. A fost prilejul ideal pentru ca jucătorii lui Lucescu junior să-şi ia revanşa în faţa campionilor de la AEK pentru un titlu care nu s-a decis pe teren, ci la comisiile federaţiei elene. Cu atacantul sârb Prijovic în mare formă (autor al unei „duble”), PAOK s-a impus cu 2-0, a patra victorie din tot atâtea meciuri în actuala ediţie de campionat. „Importante au fost punctele, dar a existat şi factorul psihologic. E un rezultat uriaş. Tot ce a fost în sezonul trecut va rămâne în sufletele fotbaliştilor mei. Nu sunt nebun, eu spun doar adevărul, toată lumea din Grecia care iubeşte fotbalul a văzut că noi meritam să câştigăm şi am fost furaţi. Acum trebuie să ne purificăm mintea şi să privim înainte”, a declarat Răzvan Lucescu. În clasament, PAOK ar fi trebuit să aibă punctaj maxim (12 puncte), însă are doar 10, ca urmare a unei penalizări de două puncte venite chiar în urma meciului de tristă amintire cu AEK.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net