O va ține pe FCSB norocul până la final?

Ultima actualizare:

    Florin Tănase este un jucător, dar tinde să simuleze în excesFOTO: Sportpictures.eu
Florin Tănase este un jucător, dar tinde să simuleze în excesFOTO: Sportpictures.eu

Victoria chinuită, obținută cu scorul de 1-0 în fața Astrei de FCSB în etapa a șaptea a play-off-ului Ligii 1, l-a mulțumit pe patronul echipei, Gigi Becali, mai mult decât un succes clar. El a ajuns la concluzia că dacă echipa a jucat atât de prost și totuși a câștigat, înseamnă că Dumnezeu vrea să devină campioană!

Desfășurată în fața a aproape 3.000 de spectatori - probabil una dintre cele mai mici audiențe din istoria FCSB - partida disputată de bucureșteni în fața Astrei Giurgiu, a fost un spectacol al erorilor, al paselor greșite și al acțiunilor de atac duse până la limita careului. Dacă nu ar fi scris pe ecranul televizoarelor că meciul se joacă în play-off, ai fi crezut că se confruntă două echipe care se luptă să evite retrogradarea. Totuși, FCSB a reușit să se impună grație unui gol marcat de Florin Tănase, în minutul 55. Prestația foarte slabă a jucătorilor săi nu l-a mai înfuriat pe patronul FCSB, care vede în acest lucru un semn de la Dumnezeu! ”Avem echipă foarte subţire, slabă. N-au putere, nimic. Cum să ajungă în minutul 92 în şapte metri adversarul? În fiecare meci avem un 11 metri sau două refuzate. E adevărat că suntem slabi în apărare. Noi suntem periculoşi în atac. Zici că doarme în picioare apărarea. Doarme şi Filip. Nedelcu doarme şi el la faza de pe final. Dar campionatul cred că o să-l luăm, sunt semne. Păi meritam să câştigăm astăzi? Niciodată. Din moment ce în minutul 92 adversarul dă cu capul pe lângă poartă. Apoi Alibec ratează singur cu Bălgrădean, ce să mai zici? Man e jucător de geniu, pasa lui face cât şapte goluri. Sper să îşi revină şi apărarea. Planic mi-a plăcut astăzi. Cristea, Doamne fereşte! Primele două meciuri a jucat bine, dar după aceea a început să doarmă. În atac suntem foarte buni. Şansele la titlu mai rămân şi dacă bate CFR. Se mai poate întâmpla ca în ultima etapă să fim campioni noi. Noi goluri marcăm, trebuie să avem mai mare atenţie în apărare”, a declarat Gigi Becali în direct la Digi Sport.

Mihai Stoica se luptă cu arbitri

Așa cum face de atâția ani în momentele decisive ale campionatului, directorul sportive al FCSBm, Mihai Stoica, a început să pună presiune pe arbitri. Le reproșează că nu acordă lovituri de pedeapsă la căderile ca în bazin ale lui Tănase, sperând probabil că, astfel, un oficial mai slab de înger va da penalty la următorul meci pentru a nu intra în gura oficialului bucureștenilor. ”Am tot spus că sunt foarte multe greşeli de arbitraj împotriva noastră. Am ajuns să ne bucurăm că la meciul cu CFR a fost un arbitraj corect. Eu aşa mă simt. Nu se poate aşa ceva. Radu Petrescu, trei faze în care trebuia să dicteze lovitură de pedeapsă în favoarea noastră. Este inadmisibil. Am văzut că etapa asta Sebastian Gheorghe a arbitrat bine mersi. Sunt greşeli foarte mari, greşeli care decid un campionat. Ce să-i spui lui Tănase dacă arbitrul trebuia să dicteze trei lovituri de pedeapsă? Nu mai intra în careu? E prea mult. Suntem echipa care face cea mai mare audienţă din România, singura care a contat în Europa. Şi după aia te miri că se duce şi se face de râs campioana”, a declarat Stoica.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net