O româncă a devenit nevasta unuia dintre cei mai mari fotbalişti europeni, în secret! După o relaţie de 4 ani, cei doi au spus «Da»

Ultima actualizare:

    Axel şi Raffaella  formează un cuplu  de peste patru ani
Axel şi Raffaella formează un cuplu de peste patru ani

Eveniment cu ştaif sâmbătă după-amiază la Liege, în Belgia.

Unul dintre cei mai în vogă fotbalişti belgieni, Axel Witsel (26 de ani), s-a căsătorit civil cu iubita lui, românca Raffaella Szabo (25 de ani), cu care are o relaţie de peste patru ani. Acum două luni ei au devenit părinţii unei fetiţe, botezată Mai-Li.

El belgian, cu tată originar din Martinica, ea născută în Braşov, plecată de mică din România alături de părinţi. S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni acum patru ani şi de atunci sunt împreună. Fotbalistul Axel Witsel şi românca Raffaella Szabo au făcut sâmbătă pasul cel mare, căsătorindu-se civil, la Liege.

Cuplul a vândut  drepturile de imagine  asupra nunţii unei  reviste belgiene
Cuplul a vândut drepturile de imagine asupra nunţii unei reviste belgiene

În aceeaşi zi au făcut şi botezul fetei lor în vârstă de două luni, Mai-Li. Ceremonia a fost una extrem de discretă, mirii fiind protejaţi de bodyguarzi atât la intrarea în sala în care s-a desfăşurat ceremonia, cât şi la ieşire. O maşină de teren i-a luat din faţa clădirii, ei fiind acoperiţi cu umbrele negre pentru ca nimeni din presă să nu-i poată fotografia. Secretomania în legătură cu evenimentul are şi o explicaţie. Cei doi au vândut drepturile de imagine asupra nunţii unei reviste belgiene, care va prezenta pe larg cum au decurs lucrurile. Apropiaţii lor spun că cei doi se iubesc mai mult ca oricând şi că au depăşit momentul crucial al relaţiei lor.

Acum un an, ei s-au despărţit o perioadă, Axel fiind cel surprins alături de o altă femeie. A renunţat însă la ea şi a reuşit să o recucerească pe Raffaella.  Pentru a fi mereu alături de fotbalistul transferat la Zenit pentru 40 de milioane de euro, românca s-a mutat în Rusia. Raffaella a studiat marketingul şi pe lângă limba română vorbeşte fluent franceza şi engleza. A recunoscut că înainte de a-l cunoaşte pe Witsel nu avea nici o treabă cu fotbalul.

Rafaella Szabo s-a născut la Braşov, dar a plecat de mică în Belgia, cu părinţii
Rafaella Szabo s-a născut la Braşov, dar a plecat de mică în Belgia, cu părinţii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net