O batjocură de vicecampioană. FCSB a pierdut cu 1-0 în faţa Astrei şi e jale la roş-albaştri

Ultima actualizare:

    FCSB a pierdut după 10 ani un debut în Liga 1, 0-1 cu Astra, iar patronul a caracterizat într-un singur cuvânt evoluţia echipei saleFoto: Click!
FCSB a pierdut după 10 ani un debut în Liga 1, 0-1 cu Astra, iar patronul a caracterizat într-un singur cuvânt evoluţia echipei saleFoto: Click!

Roş-albaştrii ne ameninţaseră pe toţi cu un start de sezon în trombă, care să arate că titlul nu mai poate fi ratat şi a patra oară la rând. Din nou au fost mai mult vorbe decât fapte. Giurgiuvenii au dat dovadă de tărie de caracter sub comanda noului antrenor minune, Marius Măldărăşanu, Llullaku a marcat la redebut, iar la FCSB e din nou scandal.

Cel mai vehement dintre toţi a fost patronul Gigi Becali, care a vorbit în termeni foarte duri despre Nedelcu şi compania, deşi el le-a ordonat să joace într-un sistem nou şi greu de implementat. Din păcate, latifundiarul aruncă totul pe tactică şi atitudine, deşi ar trebui să vadă că-i mai trebuie câţiva jucători de valoare dacă vrea să facă vreo brânză anul acesta. „Dacă e batjocură, le arăt eu batjocură. Ia, tu, Tănase, ia, tu, Coman, ia, tu, Bălașa, luați loc în tribună și o să joace doar copiii ăia, cu Man, cu Moruțan, cu Benzar - care a mai urcat - și cu Teixeira. Aducem încă 6 copii și am terminat bâlciul. Ce să fac eu? Nu am ce să fac eu. Și ce dacă vin meciuri tari? Ca să ai mingea, trebuie să ai jucători inteligenți. Sistemul 4-3-3 e greu. Nu poți să îl joci cu orice jucători.

„Să se uite cu jenă în conturi!”

Ne întoarcem la noi acasă, la oile noastre, la 4-2-3-1”, a declarat Becali supărat foc că se anunţă un nou an sărăcăcios în ogradă. Culmea, despre bani nu a vorbit cel care îi dă, ci unul dintre cei mai fideli angajaţi, care s-a simţit umilit la partida cu Astra Giurgiu. "În decursul îndelungatei mele cariere, rar mi-a fost așa de jenă. În prima repriză, aveam senzația că cei de la Astra sunt Manchester City. Mulți dintre jucătorii noștri, poate mai puțin Moruțan, cu un debut excelent, şi pe alocuri Man şi Teixeira, cred că ar trebui să se uite cu mai multă jenă în conturi. E inadmisibil să ai asemenea condiţii, să joci cu Ajax, Bruges şi PAOK, în timp ce alţii joacă împotriva unor adversari ale căror nume nici nu pot fi pronunţate, şi să vii în campionat să te faci de râs”, a declarat Mihai Stoica, director sportiv la FCSB. Pentru vicecampionă urmează un meci în Liga Europa, cu slovenii de la Rudar Velenje, care va testa şi mai serios valoarea acestei echipe la care de trei ani nu se mai leagă nimic.

Qaka s-a accidentat la primul meci

FCSB a făcut doar două transferuri importante în această vară, Olimpiu Moruţan, de la FC Botoşani, şi Kamer Qaka, de la CSMS Iaşi. Albanezul a intrat la pauză jocului cu Astra în locul lui Florinel Coman, dar după doar 28 de minute a fost victima unei intrări tari a lui Laurenţiu Buş şi după acea fază nu a mai putut continua. A fost scos pe braţe de către cei din staff-ul medical al roş-albaştrilor şi nu se ştie încă cât de gravă e accidentarea. Dacă se confirmă că leziunea suferită e la genunchi, atunci poate să stea pe tuşă mai bine de şase săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net