Nunţile verii în fotbalul românesc. Sportivii au profitat de vacanță pentru a-și uni destinele cu persoanele iubite FOTO

16-17-font-bunfdgdfg.jpg

Matei s-a căsătorit cu iubita sa
Foto: montaj Click!

Vara este un anotimp al bucuriei, dar pentru fotbaliştii ocupaţi 90% din an cu meciuri şi cantonamente e mult mai mult. Perioda dintre încheierea unui sezon şi începutul celui următor reprezintă singura în care e timp suficient pentru lucruri personale. Unii o folosesc pentru relaxare în vacanţe de lux, iar alţii pentru a-şi unii destinele. La ultimul capitol, iată cele mai interesante evenimente ale verii!

Matei a ales o farmacistă

Căpitanul lui Dinamo are doar 23 de ani, vârstă destul de fragedă pentru o căsătorie în epoca în care trăim. Totuşi, Matei a fost atât de sigur pe sentimentele lui faţă de Silviana Nica, cu care are o relaţie de la 18 ani, când acesta încă juca la Farul, şi a cerut-o de nevastă. Tânăra, absolventă a Facultăţii de Farmacie Ovidius, din Constanţa, a spus da, iar cei doi au făcut pe 7 iunie o nuntă ca în poveste, la un restaurant de fiţe din Mamaia. 

Hora şi-a luat o prezentatoare TV

hora.jpg

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani s-a cununat religios cu prezentatoare de la Look TV, Ramona Fărcaş
Foto: Arhiva personală

La o săptămână distanţă de evenimentul din curtea lui Dinamo, a lovit şi vicecampionul Ioan Hora. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani s-a cununat religios cu prezentatoare de la Look TV, Ramona Fărcaş, la Catedrala Sfântul Nicolae, din Oradea, iar bairamul s-a ţinut la Sala Queen Mary, cu peste 200 de invitaţi din fotbal şi televiziune. Au avut două perechi de naşi, una dinspre mire, alta din partea miresei, iar la nuntă le-au cântat Raluca şi DJ Sava.

Adi Popa a cheltuit 100.000 de euro

nunta_adi_popa.jpg

Adi şi Adelina au spus da în faţa lui Dumnezeu la Palatul Ştirbei, din Bucureşti
Foto: Arhiva personală

O nuntă pe cât de controversată, pe atât de frumoasă, a avut şi stelistul Adi Popa. Acesta şi-a sfidat puţin meseria şi a stabilit ca dată a fericitului eveniment o zi dinainte de finalul campionatului. Când colegii lui încă luptau pe viaţă şi pe moarte la Braşov, Adi şi Adelina spuneau da în faţa lui Dumnezeu la Palatul Ştirbei, din Bucureşti, cu „garanţia” naşului Sandu Cojocnean, fost coleg cu mirele la „U” Cluj. Seara, la petrecerea care a costat 100.000 de euro, au ajuns şi colegii de la Steaua, dar fără antrenorul Gâlcă, supărat pe ginerică.

Pulhac s-a însurat pe malul mării

pulhac.jpg

Pulhac şi-a unit destinele cu logodnica lui, Raluca Adina Alexandrescu
Foto: Arhiva personală

Cristi Pulhac, fostul dinamovist legitimat în prezent la polonezii de la Zawisza Bydgoszcz, şi-a pus şi el pirostriile în această vară. Deşi a retrogradat cu „Leşii”, Pulhac şi-a unit destinele cu logodnica lui, Raluca Adina Alexandrescu, în oraşul de baştină al acesteia, Constanţa. Cei doi au spus da la Catedrala Ortodoxă „Sfinții Petru și Pavel“, iar alaiul a plecat apoi la bordul unor limuzini decapotabile spre Noblesse Ballroom, din Mamaia.  Naşi le-au fost internaţionalul Dragoş Grigore şi soţia acestuia, Ilona.

Bogdan Stancu şi-a botezat fetiţa

botez_stancu.jpg

Atacantul naţionalei a creştinat-o pe micuţa Sofia, în vârstă de trei luni
Foto: Arhiva personală

Atacantul naţionalei a creştinat-o pe micuţa Sofia, în vârstă de trei luni, la o biserică din oraşul său natal, Piteşti. Jucătorul lui Genclerbirligie e tată din luna martie, când soţia sa, Denisa, cu care e căsătorit din 2011, a născut în Turcia. Petrecerea dată în cinstea micuţei a avut loc la restaurantul Victoria, iar în fruntea listei de invitaţi s-au aflat Cristi Tănase, fostul coleg al lui Stancu de la Steaua, şi Liviu Antal, actualul coechipier al „Motanului” la echipa din „Ţara semilunei”.

Loading...

Citește și

  • Dinamoviştii sunt în al doilea cantonament al iernii, la Marbella, în Spania. Elevii lui Mihai Teja mai au de suportat încă mai bine de o săptămână de antrenamente grele, meciuri şi momente departe de cei dragi.

  • “Câinii” doresc cu orice preţ ca echipa să evolueze în cupele europene, dar directorul Administraţiei de Licenţiere de la FRF, Viorel Duru, le-a transmis că e imposibil. Dinamoviştii ar fi trebuit ca, la data de 27 mai să rezolve problema insolvenţei, dar termenul a fost amânat la cererea Fiscului pentru 24 iunie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1