Nu joacă nimic, dar stau la 5 stele

Ultima actualizare:

    Benzar a fost cel mai bun jucător al României în meciul cu Armenia
Benzar a fost cel mai bun jucător al României în meciul cu Armenia

România îşi joacă în această seară, de la 21.45 (în direct la TVR 1), în Muntenegru, ultima şansă de calificare la Mondialul din Rusia. Doar victoria îi mai ţine în viaţă pe băieţii lui Christoph Daum şi sperăm că toţi jucătorii au dormit bine noaptea trecută. Teoretic, paturile hotelului de 5 stele în care au fost cazaţi la Podgorica, şi cu care sunt foarte obişnuiţi, ar fi trebuit să fie foarte confortabile!

Punctele obţinute de naţionala noastră şi jocul prestat de tricolori în această campanie de calificare au fost invers proporţionale cu condiţiile de care aceştia au avut parte. Practic, Chiricheş şi compania au avut tot ce le trebuia pentru a face performanţă, atât la partidele de acasă, cât mai ales la cele din deplasare. Dacă la Mogoşoaia ştim cu toţii că există o bază modernă şi un hotel foarte frumos, în deplasări s-a rupt cardul Federaţiei. Jucătorii noştri vor bifa diseară, în Muntenegru, al patrulea joc pe teren advers, iar drumul şi cazarea pentru aceste bătălii au fost o reală plăcere. Tricolorii au călătorit doar cu curse charter, adică avioane închiriate doar pentru jucători, staff, oficiali şi alţi invitaţi, iar la faţa locului i-a aşteptat raiul. În toate cele patru oraşe în care România a jucat, Federaţia a rezervat camere doar la hoteluri de cinci stele, unde clienţii sunt trataţi ca nişte regi. Aseară, la Podgorica, Andone şi compania au dormit la Hilton, unde o cameră dublă a costat şi 600 de lei, cu mic dejun inclus. Nu săriţi cu invidia, pentru că în Muntenegru a fost ieftin! 


    Aici vor locui două nopţi elevii lui Daum
Aici vor locui două nopţi elevii lui Daum

simeon stalpnicul png

În prima deplasare, cea de la Erevan, tricolorii au fost cazaţi la Radisson Blu, unde o cameră de lux, cu două paturi, sare de 250 de euro în anumite perioade. Şi pe 8 octombrie 2016, când am jucat noi acolo, a fost foarte scump, pentru că meciul s-a nimerit chiar de zilele oraşului, când preţurile au explodat. Apoi, în Kazahstan, unde s-a ajuns direct de la Erevan, chiar s-a bifat un record. Delegaţia României a fost cazată la Rixos President Hotel, din Astana, unde o cameră în oaza de lux din stepa kazahă a costat 350 de euro pe noapte. Şi la Varşovia, de unde ne-am întors cu coada între picioare, a fost “decent”! Tătăruşanu, de trei ori “înţepat” de Lewandowski, şi colegii lui învinşi cu 3-1, au înnoptat la InterContinental, în Varşovia, unde FRF a scos din buzunar câte 300 de euro pentru fiecare cameră. 

Toate aceste risipe, pentru că rezultatele nu fac să merite acest orz stricat pe nişte “gâşte”, vin după Europeanul din Franţa, unde s-a depăşit orice limită a bunului simţ. Deşi ne-a eliminat Albania şi am obţinut doar un punct în trei meciuri, tricolorii au fost cazaţi la un castel devenit hotel de 5 stele, Tiara Chateau Mont Royal, situat într-un decor mirific, în pădurea Chantilly, de lângă Paris. Pentru asta s-a plătit doar 400 de euro pe noapte. Până la urmă, ei să fie fericiţi, că preliminarii vom mai juca!

Doar Muntenegru şi Danemarca ne mai pot ajuta

România a ajuns în punctul în care putem spune că acesta e meciul decisiv! Un reviriment pe final poate aduce miracolul! E însă nevoie de 9 puncte din 9 pentru oamenii lui Daum, iar Muntenegru şi Danemarca să gafeze măcar încă o dată. Atunci am prinde barajul, în cazul în care evităm să fim cel mai slab loc 2, care nu merge nici măcar în această fază. Ne ajută faptul că luna viitoare, când noi primim vizita Kazahstanului, Muntenegru şi Danemarca joacă în meci direct şi un egal ne-ar prinde de minune!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net