Nu-i nici o surpriză, s-a încheiat remiză. CFR Cluj - Young Boys 1-1

Ultima actualizare:

    CFR Cluj a condus 7 minute pe Young Boys BernaFOTO: Sportpictures.eu
CFR Cluj a condus 7 minute pe Young Boys BernaFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a pierdut primele puncte în grupa A a Ligii Europa. Ardelenii au terminat la egalitate, 1-1, pe propriul teren, în fața elvețienilor de la Young Boys Berna și rămân cu dezamăgirea că au condus pe tabelă timp de 7 minute. Totuși, s-a respectat tradiția, care spune că CFR nu a adunat niciodată 6 puncte după primele două meciuri din grupele cupelor europene. Săptămâna viitoare, românii vor juca în Italia, cu AS Roma.

Rondon, din nou eroul ceferiștilor. Venezueleanul Rondon a fost din nou eroul formației CFR Cluj. Ca și în victoria cu 2-0 de la Sofia, și aseară el a deschis scorul. De data aceasta în minutul 62, atunci când a profitat de o bâlbâială în careul oaspeților după un corner, trimițând balonul în plasă printr-o ”pădure” de picioare elvețiene.

Elvețienii au egalat după o gafă a apărării noastre. Doar 7 minute a durat avantajul echipei noastre, pentru că în minutul 69 Fassnacht a egalat după o gafă în lanț a apărătorilor noștri. Practic, jucătorul oaspeților a primit o minge aruncată de un coechipier din aut, a avut timp să preia, a șutat în spatele a doi fundași, iar apoi a trimit în plasă mingea revenită tot la el,

O singură ocazie în prima repriză. Prima repriză a meciului de la Cluj a fost săracă în faze periculoase. Singurul șut pe spațiul porții a venit în minutul 37, atunci când Ngamaleu, de la oaspeți, a tras din câțiva metri la coțul stâng, direct în Bălgrădean

Vinicius s-a accidentat în minutul 13. Ghinionul a lovit pe CFR Cluj în primele minute ale confruntării cu Young Boys Berna. Cel mai valoros fundaș al gazdelor, Vinicius, s-a accidentat stupid. Golgheterul ardelenilor din acest start de campionat, cu trei reușite, fiecare de câte trei puncte, a făcut o întindere după o degajare, probabil și din cauza vârstei înaintate (36 de ani). Antrenorul Dan Petrescu și-a pus la propriu mâinile în cap când a văzut ce s-a întâmplat, pentru că linia de fundași centrali era deja cea mai fragilă a clujenilor, după ce în weekend-ul trecut, la meciul de la Voluntari, Mike Cestor, un alt fundaș central, a suferit o ruptură a tendonului lui Achile tot așa, la o mișcare proastă. Drept urmare, neavând pe cine să bage în teren în locul lui Vinicius, a fost trimis ca fundaș central lângă Burcă tânărul Cristi Manea, care e apărător dreapta.

Jucător depistat pozitiv la Covid-19. Cu o zi înaintea partidei de aseară, antrenorul Dan Petrescu a aflat că nu se poate baza la meci pe atacantul Vojtus, care a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Conform prosport.ro, alături de fotbalistul de 27 de ani au mai fost găsiți infectați la controlul obligatoriu de dinaintea meciului, șoferul echipei și kinetoterapeutul Viorel Boncoi.

Remiză în celălalt meci din grupă. Celălalt meci din Grupa A a Ligii Europa s-a încheiat cu o surpriză. AS Roma a terminat la egalitate, 0-0, cu ȚSKA Sofia, astfel că după două etape liderul seriei este CFR Cluj, cu 4 puncte, tot atâtea câte au și italienii, dar aceștia au un golaveraj mai slab. Iar săptămâna viitoare avem chiar derby-ul grupei, între primele două clasate. Meciul va avea loc joi, la Roma, de la ora 19.55.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net