Noul antrenor al campioanei, Mirel Rădoi, l-a impresionat pe Papp: "Învăţăm ceva nou în fiecare zi"

cu cine joaca Steaua în turul următor al Ligii Campionilor.jpg

cu cine joaca Steaua în turul următor al Ligii Campionilor
Papp trebuie să fie mai atent având în vedere cu cine joaca Steaua în turul următor al Ligii Campionilor
Foto Click!
Citeste tot despre: 

Steliştii sunt de aproape o săptămână în cantonament în Austria, iar noul tehnician, Mirel Rădoi, director sportiv în acte, îi uimeşte pe zi ce trece pe elevii săi.

Cu toate că a renunţat la cariera de jucător profesionist de nici două luni, iar cursuri de antrenorat nu a făcut încă, fostul căpitan din Ghencea a câştigat deja respectul jucătorilor săi. “Mirel Rădoi ştie ce vrea, ne transmite destule lucruri şi avem ce învăţa zilnic de la el”, a mărturisit fundaşul Paul Papp. Fotbalistul nu s-a arătat îngrijorat de rezultatele din primele două meciuri amicale din cantonamentul austriac: ”Avem un program destul de încărcat, dar luăm fiecare meci, pas cu pas, ne şi odihnim… Contează rezultatele din amicale, dar noi ne concentrăm pe joc şi mai puţin pe rezultate”.

Steaua l-a luat pe Tahar şi forţează pentru Tade

17-sport-steaua2_30iunie.jpg

Tahar este aproape de a semna cu Steaua

Pe lângă Alcenat, Muniru şi Tudorie, Gigi Becali a reuşit să mai obţină semnătura unui jucător consacrat în Liga I. Astfel, Steaua s-a înţeles cu algerianul Aymen Tahar, un mijlocaş central de 25 de ani, care a evoluat în ultimele trei sezoane la Gaz Metan Mediaş. Conform preşedintelui Valeriu Argăseală, Tahar va face marţi (30 iunie) vizita medicală şi se va pune apoi sub comanda lui Mirel Rădoi. Următorul obiectiv al lui Gigi Becali este transferul unui atacant de valoare, primul pe listă fiind francezul Gregory Tade de la CFR Cluj. „Eu cred că Tade va pleca de la noi, pentru că are mai multe oferte, inclusiv de la Steaua”, a precizat Iuliu Mureşan, preşedintele ardelenilor.

Loading...