Norvegienii, supărați pe galeria copiilor de la meciul cu România

copii_tribune_romania_norvegia.jpg

Copiii au făcut o atmosferă specială în tribune la România - Norvegia
Copiii au făcut o atmosferă specială în tribune la România - Norvegia
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Am trăit să o vedem și pe asta: niște fotbaliști deranjați de o galerie a copiilor. Cei care s-au făcut de râs în asemenea hal sunt norvegienii, care s-au plâns după meciul cu România, scos 1-1, că spectatorii sub 14 ani au făcut zgomot! Și vorbim despre un meci de fotbal, nu de tenis.

Dacă nu ar fi fost publicate în ziare serioase din Norvegia, declarațiile oficialilor nordici ar fi părut glume. Dar nu sunt. Per Joar Hansen, antrenorul secund al Norvegiei, a considerat drept o parodie prezenţa copiilor în tribunele Arenei Naţionale și a acuzat că micuții au fost încurajați să facă zgomot: ”Este o glumă a UEFA. Nu înţeleg cum este posibil să laşi atât de mulţi spectatori, şi adulţi, şi copii, la un meci la care trebuie să dai o pedeapsă. Copiii au fost instruiţi să facă zgomot cât mai mult. Li se transmitea de la megafoane ce să scandeze. Totul a devenit o parodie”, a declarat Hansen, potrivit cotidianului ”Dagbladet”. ”Au pus copii şi adulţi în tribune. Este o sancţiune zero! Este o mare glumă. Este uimitor că au putut face aşa ceva, că li s-a permis. Asta nu e o pedeapsă. Nu ajută combaterii rasismului. Este o bătaie de joc la adresa a ceea ce se întâmplă tot timpul în fotbal. Singurul lucru care ar ajuta ar fi să suspenzi echipele ţărilor care fac aşa ceva. Să nu le laşi să joace meciuri pentru un număr X de ani", a mai spus Hansen

Din fericire, nu toți norvegienii sunt la fel, și au existat și fotbaliști care s-au declarat încântați de atmosfera din tribune, așa cum ar fi logic pentru orice om normal. ”Bineînţeles, este mult mai interesant să joci cu oameni în tribune. Au fost mulţi copii şi au fost destul de activi. Nu mă plâng că li s-a permis să aibă 30.000 de copii în tribune”, a spus Joshua King. La rândul său, Haitam Aleesami, a declarat: ”Îmi place să joc în faţa tribunelor pline şi cred că a fost interesant că au fost lăsaţi copiii”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1