Norocosul Alexe!

CLIIMA20121022_0039_1.jpg

Este oprit de poliţie după două străzi
Citeste tot despre: 

Marius Alexe are noroc cu carul! A scăpat ca prin urechile acului să devină pieton! Dinamovistul a fost oprit de poliţie la doar două minute după ce încălcase mai multe reguli de circulaţie! Motivul a fost unul minor, în comparaţie cu ce făcuse: foliile protectoare ale bolidului.

„Roş-albii „au pierdut vineri în faţa Gloriei Bistriţa, 1-2, şi nu au avut program de voie în week-end pentru că au pregătit partida de ieri cu Rapid. În puţinele ore libere, fiecare şi-a rezolvat o parte dintre probleme, iar Alexe a dat o fugă pe la sala de forţă. Numai că, grăbit fiind, a fost la un pas să rămână fără permisul auto.

Marius Alexe a jucat aproape tot meciul contra bistriţenilor, însă nu a avut o evoluţie foarte bună, echipa sa a pierdut puncte importante, iar el era să devină pieton pentru o lună.

Depăşeşte pe linia de tramvai, prin staţie

CLIIMA20121022_0041_1.jpg

Este oprit de poliţie după două străzi

Duminică, la prânz, mijlocaşul a trecut pe la o sală de forţă din Vitan după care în zona Timpuri Noi a încălcat mai multe reguli de circulaţie, cea mai gravă fiind că a depăşit coloana de maşini ce staţiona la semafor şi apoi a trecut pe roşu.

Intră în intersecţie când semaforul era roşu

CLIIMA20121022_0043_1.jpg

Este oprit de poliţie după două străzi

La scurt timp după ce a virat stânga a fost oprit de un poliţist din brigada moto. Însă, spre norocul lui Alexe, acesta nu a observat manevrele lui Alexe, ci l-a chestionat pentru foliile protectoare montate pe geamurile laterale ale limuzinei sale. După vreo zece minute de discuţii şi o verificarea a actelor, Alexe a fost lăsat să plece doar cu un avertisment.

Este oprit de poliţie după două străzi

CLIIMA20121022_0040_1.jpg

Este oprit de poliţie după două străzi

Dacă ar fi fost sancţionat pentru trecerea pe culoarea roşie a semaforului, el ar fi fost pieton pentru 30 de zile şi ar fi plătit o amendă cuprinsă între 295 şi 370 de lei. Interesant e că acum Alexe se plimbă la bordul unui bolid de lux, un Range Rover ce i-a aparţinut fostului dinamovist Marius Niculae, „Săgeată" având acum, de când evoluează la FC Vaslui, o maşină mult mai puternică.

"Îmi place să conduc corect, dar când sunt în întârziere mai încalc regulile"
Marius Alexe, fotbalist Dinamo

Alexe: «Am luat un avertisment!»

Atacantul dinamovist a dezvăluit că a primit doar un avertisment din partea poliţistului, pentru foliile de protecţie ale autoturismului său.

Click!: Ai avut probleme cu poliţia duminică dimineaţă?

Marius Alexe: Nu, nici vorbă! Am fost oprit, într-adevăr, dar pentru foliile de protecţie care sunt omologate de către Registrul Auto Roman. De multe ori mi se întâmplă să fiu oprit din această cauză, marca maşinii atrăgând întotdeauna atenţia.

Te-ai ales cu o amendă?

Nu, am primit doar un avertisment! Trebuia să-şi facă şi poliţistul treaba, mi-a verificat toate actele şi m-a sfătuit ca pe viitor să dau jos folia de pe geamurile din faţă pentru a nu mai avea neplăceri.

După ce primeşte avertismentul pleacă spre cantonament

CLIIMA20121022_0042_1.jpg

Este oprit de poliţie după două străzi


Se mai întâmplă să încalci regulile de circulaţie?

În general nu, îmi place să conduc corect, dar când sunt în mare întârziere mai fac acest lucru. Cred că toată lumea încalcă regulile de circulaţie atunci când este neapărat nevoie având în vedere că traficul din oraş este groaznic mai ales la orele de vârf.

Click! spune

Dacă ar fi fost sancţionat pentru trecerea pe culoarea roşie a semaforului, el ar fi fost pieton pentru 30 de zile şi ar fi plătit o amendă cuprinsă între 295 şi 370 de lei.

Fotbalişti care au rămas fără carnet

Mihai Răduţ (Pandurii) - în septembrie a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce a circulat cu viteza de 109 kilometri pe oră în localitate.

Marius Constantin (Rapid) - în decembrie 2010 a fost prins de poliţişti braşoveni băut la volan şi a avut carnetul suspendat.

Cristi Tănase (Steaua) - în vara 2009 a fost depistat de aparatul radar conducând cu viteza de 107 km pe oră în localitate. I-a fost suspendat permisul o lună şi a fost amendat cu 270 de lei.

Vladimir Bozovic (Rapid) - în aprilie 2008 a rămas fără carnet după ce a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0,25 la mie în aerul respirat.

Daniel Pancu (Rapid) - în decembrie 2008 a trecut pe "interzis" pe o stradă din Iaşi, a fost oprit de poliţişti şi s-a descoperit că avea o alcolemie de 2,30 grame la mie în sânge. După un proces lung, în 2011 a fost condamnat la zece luni de inchisoare cu suspendare.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1