Niţă, eroul de la Severin! Cum i-a salvat viaţa lui Andrei Ivan

Ultima actualizare:

    Niţă a sărit imediat în ajutorul lui Ivan
Niţă a sărit imediat în ajutorul lui Ivan

Meciul Craiova - FCSB (0-1) din play-off-ul Ligii I a fost marcat de accidentarea groaznică suferită de atacantul gazdelor, internaţionalul Andrei Ivan.

La un duel aerian cu Mihai Bălaşa, Ivan a căzut secerat pe gazon şi a rămas inert timp de câteva secunde. Au fost momente de panică la Severin, în primul rând pentru jucătorii aflaţi în preajmă. Singurul care a avut curajul să intervină a fost portarul celor de la FCSB, Florin Niţă. Acesta şi-a dat jos mănuşile şi i-a băgat mâna în gură lui Ivan, ajutându-l să nu-şi înghită limba. După alte câteva secunde au sosit la faţa locului şi cadrele medicale, iar Andrei Ivan a fost pus pe picioare. 

"Mă bucur că Andrei Ivan este bine. Am văzut că a căzut şi că că este inconştient. Aşa că l-am întors pe o parte şi l-am ajutat sa nu-şi înghită limba", a povestit după meci portarul. Fără intervenţia lui, Ivan putea suferi sechele grave pe creier, având în vedere că medicii se aflau departe. Familia jucătorului oltean, care se afla în tribunele stadionului de la Severin, s-a panicat, iar sora lui Andrei chiar a leşinat şi a avut şi ea nevoie de intervenţia doctorului de pe salvare. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, Ivan a continuat partida şi i-a mulţumit la final lui Niţă pentru gestul său admirabil.

sora lui ivan
sora lui ivan

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net