Ninsoare de Liga Campionilor la Istanbul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În lupta lor directă pentru un loc în optimile Ligii Campionilor, Galatasaray şi Juventus s-au lovit de un adversar neaşteptat: zăpada.

Ninsoarea căzută marţi seară la Istanbul n-a ţinut cont de faptul că pe arena Turk Telekom se juca o partidă vitală din grupele Ligii Campionilor, în prezenţa peste 50.000 de spectatori. Vremea potrivnică a fost anticipată de organizatori, meciul începând la ora stabilită (21.45) cu o minge portocalie. Nimeni nu se aştepta însă ca întâlnirea să fie abandonată după numai 30 de minute, la scorul de 0-0.

Eforturile gazdelor de a înlătura zăpada au fost inutile

simeon stalpnicul png

A nins atât de puternic la Istanbul încât trasarea liniilor pe teren a devenit imposibilă, gazdele încercând în zadar, timp de 20 de minute, să cureţe suprafaţa de joc. Cum prognoza nu era una favorabilă, arbitrii şi oficialii UEFA au decis suspendarea meciului până a doua zi, la ora 15.00. Bineînţeles, nimeni n-a fost mulţumit de decizie, nici jucătorii celor două echipe şi nici spectatorii din tribune, care au fluierat copios hotărârea întreruperii partidei.

Ieri, meciul s-a reluat din minutul 31 şi s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea turcilor, care s-au calificat în optimile de finală în dauna italienilor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net