Nimic nu le iese! Cosmin Contra şi Viorel Moldovan, cu spatele la zid

Ultima actualizare:
Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Colegi de generaţie pe vremea când erau jucători, Cosmin Contra (40 de ani) şi Viorel Moldovan (44 de ani) traversează perioade dificile la începutul carierei lor de antrenori.

Probabil că "Guriţă" Contra regretă şi acum momentul în care a plecat de la conducerea lui Getafe, în prima divizie spaniolă, într-un moment în care era pe val. De-atunci, antrenorul Cosmin Contra merge din eşec în eşec. După experienţa nefericită în China, tânărul tehnician român a luat-o de la zero în doua divizie spaniolă, la Alcorcon. Numai că şi-aici lucrurile stau foarte rău pentru Cosmin Contra. Astfel, Alcorcon a pierdut ieri o nouă partidă de campionat, 0-1 acasă cu Cordoba, afundându-se în subsolul clasamentului. După 6 runde, echipa lui Contra e pe locul 20 din 22 de formaţii, cu numai 5 puncte acumulate. "Cel care ia deciziile sunt eu, iar dacă nu câştigăm, tot eu sunt responsabil", a spus Contra.


    Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

În acelaşi timp, în Franţa, tot în divizia a doua, Viorel Moldovan trece prin sentimente similare. Fostul secund al naţionalei a ajuns în această vară la cârma lui Auxerre, dar rezultatele sunt extrem de proaste. Ieri, echipa românului a pierdut cu 2-0 la Ajaccio şi e pe locul 17 din 20, poziţie mult sub pretenţiile unui club de tradiţie cum e Auxerre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net