Nikolic, motiv de ruptură la Steaua?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Abia întors la Steaua în această primăvară, odată cu venirea lui Stoichiţă, Mihai Stoica ar putea pleca mai repede decât se aştepta cineva. Patronul Gigi Becali a vrut să-i arate cine e şeful şi l-a pus la punct în direct la TV pe managerul general al echipei.

Mihai Stoica a declarat că a revenit pentru a lua titlul cu Steaua şi că va avea putere deplină la club, dar lucrurile nu stau tocmai aşa. Pe lângă faptul că nu are drept de semnătură, Meme este pus la punct mai mereu de patronul Becali, care ţine parcă să-i arate cu tot dinadinsul cât mai des cine e şeful.

După ce l-a contrat înainte de partida Stelei de la Galaţi, atunci când Meme declarase că s-ar mulţumi şi cu un egal, acum, Gigi a fost şi mai dur.

Mihai Stoica a afirmat că Steaua se va despărţi de Nikolic în vară, atunci când muntenegreanului îi expiră împrumutul de la Timişoara. Supărat pe declaraţia managerului general, Becali l-a umilit pe acesta în direct la GSP TV, demonstrând că, practic, Meme nu are niciun cuvând de spus la club.

"Meme a luat-o razna. Vorbeşte aiurea! Din punctul meu de vedere vom activa clauza şi-l vom cumpăra pe Nikolic", a spus nervos Gigi. De notat că aceste scântei au apărut cu mai puţin de 24 de ore înaintea meciului Stelei cu Vaslui, decisiv pentru rămânerea roş-albaştrilor în cursa pentru titlu.

Nikolic a fost eroul Stelei în meciul cu AEK Larnaca, cele două goluri marcate în poarta ciprioţilor calificând echipa bucureşteană în „primăvara europeană".

Numai că luna trecută, atacantul muntenegrean a călcat în străchini, venind beat la antrenament şi fiind exclus pentru o perioadă din lotul Stelei, reprimit după două zile, el nu a mai avut evoluţiile strălucitoare din finalul sezonului trecut, intrând uşor-uşor în dizgraţia conducătorilor.

Gigi Becali: «Fetele mele nu au voie să aibă iubit»

Patronul Stelei, Gigi Becali, le-a trasat un set de reguli stricte celor trei fete, Teodora (17 ani), Alexandra (16 ani) şi Cristina (12 ani). Gigi Becali nu lasă nimic la întâmplare în viaţa fetelor lui, deşi cea mai mare dintre acestea, Teodora, se apropie de majorat. Printre regulile trasate de finanţatorul Stelei se numără şi câteva restricţii de ordin sexual, aşa cum a dezvăluit chiar Becali la emisiunea „Ultima oră" de la România TV.

„Eu le cresc pe ele cum le-a crescut tata pe surorile mele. Tata avea o toporişcă pe un dulap şi le-a spus surorilor mele că le lasă să se întâlnească cu băieţi. «Dar când stai în dreapta lui, mâna aia trebuie să şi-o ţină în buzunar. Dacă stai în stânga, mâna stângă o ţine în buzunar. Nimeni nu are voie să te atingă!»", a afirmat latifundiarul.

Nu e prima dată când vorbeşte despre viaţa sexuală pe care o vor avea fetele lui. Acum ceva timp, la Antena 1, Becali mai trasase nişte reguli. "Cum adică? Cum să aibă iubit? Nici în glumă să nu mai aud aşa ceva! Fetele mele n-au voie sa aibă iubiti, ci soţi. Primul va fi şi ultimul! Până nu se mărită, nimic!", a sunat avertismentul tatălui Becali.

El a explicat şi că vrea ca fiicele lui să meargă în fiecare duminică la biserică. „Acum câteva duminici nu au mai mers la biserică, iar după-amiaza voiau la mall. Nu le-am lăsat. Păi, dacă nu mergi la Hristos, cum să mergi la mall, acolo unde e diavolul? Dacă mergi la Hristos, ai voie şi la mall, la Satana, că oricum el nu mai are forţă după ce ai mers la biserică!", a declarat finanţatorul steliştilor.

Toate biletele cu Vaslui, vândute

Steaua a reuşit să vândă toate biletele scoase la vânzare pentru meciul cu FC Vaslui cu două ore înaintea startului partidei care a început după închiderea partidei. Gigi Becali a anunţat că dacă nu va juca bine, Mihai Costea va fi schimbat după doar 15 minute de joc, dovedind încă o dată el e cel care face, de fapt, tactica la Steaua.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net