Niculescu dezvăluie cea mai mare dorință: ”Vreau să bat FCSB-ul”!

Ultima actualizare:

    Alb-roşii l-au ales pe Claudiu Niculescu aplicându-i aceleaşi criterii falimentare după care şi-au numit antrenorii în ultimii cinci aniFoto: Click!
Alb-roşii l-au ales pe Claudiu Niculescu aplicându-i aceleaşi criterii falimentare după care şi-au numit antrenorii în ultimii cinci aniFoto: Click!

FCSB va evolua, mâine, de la ora 20.45, în deplasare, cu FC Voluntari, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. Partida se va disputa în Pipera şi va fi prima în nocturnă pe arena echipei din Voluntari.

Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la Voluntari, spune că lumina este mai puternică decât pe celelate stadioane din ţară, dar nu este supărătoare pentru jucători.

"Am făcut aseară primul antrenament în nocturnă. A fost bine. Lumina este mai puternică decât pe celelalte stadioane, dar nu cred că este o problemă asta. După cinci-zece minute de antrenament, ne-am obişnuit cu lumina. Sper ca mâine seară să vedem un meci cu casa închisă, pentru prima dată de când echipa a promovat. Şi după cum merg vânzările de bilete, cred că vom avea un meci cu casa închisă", a afirmat antrenorul. 

”Jucăm împotriva unei echipe care şi-a propus ca obiectiv titlul în acest sezon. Suntem conştienţi de faptul că dacă suntem determinaţi, concentraţi la miza acestui meci putem câştiga punctele puse în joc. Ne întoarcem acasă după şase luni, în care ne-am plimbat prin ţară. Îmi doresc foarte mult şi băieţii îşi doresc să inaugurăm această nocturnă cu o victorie. Ar fi important ca întoarcerea noastră acasă să coincidă cu o victorie. Ar fi o victorie mare din punctul medu de vedere, pentru că atunci când joci împotriva granzilor campionatului, Steaua, Dinamo, îţi poate da aripi. Ne aşteaptă un meci extrem greu. Nu ştiu situaţia lor, ce jucători accidentaţi au, ne interesează mai puţin, pentru că Steaua are un lot din care pot alinia trei echipe, nu două. Cei care vor intra în locul celor accidentaţi vor face totul să câştige meciul. La fel vom face şi noi. Eu îmi doresc mai mult ca orice o victorie împotriva Stelei şi sper să reuşim asta. Din 2001, de când am venit la Dinamo mi-am dorit asta şi asta îmi voi dori întotdeauna de acum încolo, indiferent unde voi antrena. Va fi greu, dar nu imposibil, cu multă încerdere, optimism şi multă muncă eu cred că vom putea să câştigăm meciul. Cred că până mâine seară vom avea toţi jucătorii vor fi apţi până mâine seară. Cred că am pregătit bine meciul şi sper să facem cât mai puţine greşeli mâine", a mai declarat Niculescu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net