Nicolae Stanciu a marcat, Slavia Praga s-a calificat în „sferturile” Ligii Europa

Ultima actualizare:

    Nicolae Stanciu a marcat în ultimele cinci meciuriFoto: EPA-EFE
Nicolae Stanciu a marcat în ultimele cinci meciuriFoto: EPA-EFE

Autor al unui gol din lovitură liberă, Nicolae Stanciu a contribuit la victoria (2-0) pe care Slavia Praga a obținut-o la Glasgow, cu Rangers, formație la care Ianis Hagi a fost păstrat în rezervă. Echipele lui Mircea Lucescu, Tudor Băluță (Dinamo Kiev) și Ciprian Tătărușanu (AC Milan) au pierdut și au fost eliminate. O mare surpriză a produs Dinamo Zagreb, care a eliminat (0-2 și 3-0 după prelungiri) pe Tottenham Hotspur.

Disputată pe un teren greu, confruntarea din Scoția a fost aspră, însă cehii s-au impus grație organizării lor ireproșabile. Golurile au fost înscrise de Olayinka (min. 14) și Stanciu (min. 74). Ianis Hagi a fost menținut în rezervă. La final nervii au cedat, iar gazdele au terminat în 9 jucători după ce Roofe (min. 61) și Balogun (min. 73) au fost eliminați.Cu Ciprian Tătărușanu rezervă, AC Milan a pierdut (0-1) în fața lui Manchester United, unicul gol fiind marcat de Pogba, în minutul 49. Un eșec a suferit și Dinamo Kiev, pe terenul lui Villarreal, cu același scor ca în tur (0-2). Mircea Lucescu nu l-a inclus în grupul de jucători deplasat în Spania pe Tudor Băluță. Golurile au fost înscrise de Moreno (min. 13, 36). O mare supriză a furnizat Dinamo Zagreb. Formația care a eliminat pe CFR Cluj în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, la loviturile de departajare, s-a impus cu 3-0 în fața lui Tottenham, după prelungiri. Croații au reușit să egaleze rezultatul din tur (2-0) după 90 de minute. Golurile lui Dinamo Zagreb au fost înscrise de Orsic (min.  62, 83, 106). Tragerea la sorţi a sferturilor de finală se va desfășura vineri, 19 martie, de la ora 14.00, la Nyon.

Liga Europa - optimi de finalăJoi, 18 martieArsenal Londra - Olympiakos 0-1 (3-1 în tur)Dinamo Zagreb - Tottenham 3-0 după prelungiri (0-2 în tur)Șahtior Donețk - AS Roma 1-2  (0-3 în tur)Molde FK - Granada CF 2-1 (0-2 în tur)Glasgow Rangers - Slavia Praga 0-2 (1-1 în tur)Villarreal - Dinamo Kiev 2-0 (2-0 în tur)AC Milan - Manchester United 0-1 (1-1 în tur)Young Boys Berna - Ajax Amsterdam 0-2 (0-3  în tur)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net