Nicolae Dică pleacă de la FCSB fără să ceară despăgubiri financiare

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică
Nicolae Dică

Supărat că nu s-a ținut cont de dorințele sale în privința schimbărilor de jucători, precum și de eșecul (0-2) suferit la București, cu CFR Cluj, Gigi Becali i-a cerut demisia lui Nicolae Dică. Iar antrenorul s-a conformat.

Finanțatorul a declarat, astăzi, la Digi Sport, că s-a înţeles cu Nicolae Dică în privinţa unei despărţiri prieteneşti a tehnicianului de FCSB. El a precizat că Dică “nu a cerut bani” şi că până acum, dintre tehnicienii pe care îi are în vedere pentru a prelua conducerea echipei, a discutat cu Dan Alexa. ”Da, m-a sunat aseară, mi-a spus, ’nea Gigi, eu nu ţin de scaun, nu sunt omul banului, vă mulţumesc oricum pentru că mi-aţi dat şansa de a antrena Steaua, că aţi avut încredere în mine. Plec şi gata! Nu, nu a cerut bani. N-are nicio clauză. Ne despărţim prieteneşte, cu o strângere de mână. E adevărat că m-am văzut cu Dan Alexa. E posibil să mă văd cu Teja. Nu mă mai hazardez şi nu mă mai grăbesc. Vorbesc cu fiecare mai multe lucruri. Ca să ne înelegem de acum să avem o înţelegere înainte”, a spus Becali.

S-a menţionat, totodată, că şi următorul antrenor al FCSB va fi român. “Am încredere în antrenorii români, sunt patriot. Eu cu antrenor străini nu mai lucrez niciodată. Păi dacă sunt atâţia români…”. De asemenea, s-a precizat că Laurenţiu Reghecampf nu este o variantă, deoarece are o ofertă foarte avantajoasă, şi nici Edward Iordănescu. “Reghecampf are ofertă, e exclus să vină la FCSB. Să refuze 3 milioane să vină la mine la 10.000 pe lună… Dacă era Reghecampf îl luam pe el, era primul. Al treilea nu e Edi Iordănescu. După sărbători veţi vedea cine este antrenorul Stelei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net