Nicolae Dică a fost surprins când a aflat că Gigi Becali i-a cerut demisia

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică
Nicolae Dică

Antrenor la FCSB, Nicolae Dică a declarat, la conferinţa de presă de după meciul cu CFR Cluj, că nu este normal să fie criticat de Gigi Becali la televizor. Formația bucureșteană a pierdut (0-2) meciul cu CFR Cluj, la București, terminând anul pe locul 2 în Liga 1, la 6 puncte de formația transilvană.

Iată ce a declarat Nicolae Dică:  

- "Nu ştiam că mi-a cerut demisia, voi avea o discuţie cu dânsul", a declarat Dică, la Digi Sport.

- "A fost o partidă pe care am dominat-o de la un capăt la altul. Cei de la CFR Cluj s-au mulţumit doar să joace acele mingi lungi pe Ţucudean şi să vină pe mingea a doua, nu ne-am pus foarte multe probleme. Au reuşit să marcheze un gol din nimic. Noi am fost echipa care am încercat să avem o posesie bună, am avut ocazii şi în zece oameni. Am pus presiune pe ei, dar din păcate am avut multe şanse de a marca, dar nu am reuşit. Nu e normal (n.r. - să i se ceară demisia), dar ce e normal în România? Am schimbat în 3-4-2 pentru că aveam un om în minus, cu Planici, Bălaşa şi Filip, pe fund, cu Stan, cu Tănase, Nedelcu Benzar, la mijloc, şi cu Rusescu şi cu Bizonul în atac. Am fost aproape să egalăm în zece oameni, ne-am creat încă trei ocazii mari de a marca. Am vorbit cu Moruţan, i-am explicat de ce am făcut acea schimbare şi a înţeles. A fost o schimbare tactică, a înţeles băiatul. Voi avea o discuţie cu patronul echipei şi vom vedea la ce soluţie vom ajunge"

- "Nu este ok ceea ce a spus patronul, aşa este. Vom vedea în ce situaţie voi pleca. Munca mea de un an şi jumătate trebuia apreciată cât de cât. Trebuia să se gândească înainte de declaraţii că am şi eu o familie care urmăreşte, se uită la televizor şi suferă pentru mine. Au fost momente în această perioadă în care am avut ofertă să plec şi am decis să rămân", a declarat Dică.

- "Nu a venit niciun mesaj din lojă. Nu există aşa ceva (n.r. - să fie lucrat de jucători). Ar fi păcat să dăm în jucători. Am visurile mele, ştiu ce am de făcut, ştiu ce voi face în continuare. Nu regret nimic din ceea ce fac. Vom vedea, voi avea o discuţie la telefon cu dânsul. Da (n.r. - cel mai greu moment din carieră?), este un moment dificil, pentru că îmi doream altceva, ca atunci când voi pleca de la o echipă să plec în alt mod. Când nu sunt rezultate, cade antrenorul, cine să plece. Nu mă deranjează că se vehiculează alt nume, deocamdată echipa este pe locul doi, oricine va fi aici are şansă să câştige campionatul. M-aş bucura pentru jucători, pentru cei din conducere, pentru toată lumea (n.r. - dacă echipa va câştiga titlul şi nu va fi antrenor). A fost o mândrie pentru mine să antrenez o echipă de genul Stelei. Am încercat să vorbesc cu dânsul să nu vă mai spună echipa. Jucătorii după aia (n.r. - după criticile lui Becali) trebuia să am discuţii individuale cu ei. Niciodată nu voi ieşi să spun ceva rău despre jucători. Nu sunt în măsură să dau sfaturi antrenorului care va veni, dacă nu voi rămâne".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net