Nici n-a ajuns bine la Steaua că e şi scandal în jurul lui: "Sânmărtean o să joace cât Cristea". Vezi cine a spus asta şi ce răspuns a dat MM!

Ultima actualizare:

    Prezentare oficială
Prezentare oficială

Venirea lui Lucian Sânmărtean la Steaua a fost primită cu mai mult entuziasm decât cea a lui Keşeru, dar chiar şi acum există păreri contra. Culmea, acestea vin chiar din curtea proprie.

Basarab Panduru, fostul mare jucător al roş-albaştrilor, e sceptic că Sânmărtean va rupe norii în Ghencea şi crede că acesta nu va prinde mai mult de câteva meciuri.

"Fularul ăla cu "O viaţă pentru Steaua" e cam mult pentru început. Poza aia dă bine, însă nu cred că păcăleşti pe nimeni. E un tip care dacă stă 4-5 etape pe bancă îşi ia sacoşa în spinare şi se duce pe drumul lui. Pe de altă parte, la cît de gras este salariul, cred că ar putea să stea şi pe bancă. Este febleţea lui Gigi Becali. Probabil o să joace cît a jucat Cristea şi cât au jucat şi alţii", a spus Panduru.

Bineînţeles, câinele de pază al Stelei, Mihai Stoica, a răspuns imediat. "Cu Pandi nu mă voi certa niciodată pentru că e stelist adevărat. Plus că ştiu că va avea tăria să recunoască dacă a greşit în ceea ce-l priveşte pe Lucian. E genul hater, dar ăsta e farmecul lui. Nici eu nu-s departe. Dacă stau bine şi mă gandesc, de la Pandi n-a mai avut Steaua un «decar» aşa talentat. Iar Lucian driblează chiar mai bine (sic!).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net