În nici 24 de ore Marius Briceag a dat Craiova pe FCSB

briceag-marius-fcsb02.jpg

Marius Briceag a semnat cu FCSB
Marius Briceag a semnat cu FCSB
Foto: Facebook/FCSB

La puțin timp după ce Universitatea Craiova a anunțat că s-a despărțit de fundașul Marius Briceag (28 de ani), acesta a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract. Piteșteanul a disputat 74 de meciuri şi un gol în Liga 1, 16 jocuri în Cupa României şi 5 în preliminariile UEFA Europa League.

Prezentat oficial pe pagina de Facebook a grupării bucureștene, Marius Briceag a declarat: „Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care îşi propune mereu să realizeze mari performanţe. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată şi sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor”.
Cu puțin timp înainte, Universitatea Craiova anunţase, tot pe Facebook, că s-a despărţit de fundașul lateral: „Îi mulţumim lui Marius pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi îi dorim mult succes în continuare!", a anunţat clubul craiovean.
Născut la 6 aprilie 1992, în Piteşti, Marius Briceag a început fotbalul la FC Argeș. În 2013 a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2, de unde s-a transferat, după numai un an, la Universitatea Craiova. În ediția 2015/2016, a fost împrumutat la FC Voluntari. Fundașul are în palmares o Cupă a României, pe care a câştigat-o în 2018, cu Universitatea Craiova.

Loading...