Ni se putea întâmpla şi nouă. Teroriştii au vizat Italia - România

echipa nationala romania italia

echipa nationala romania italia
Echipa naţională putea avea parte de o seară de coşmar la Bologna, dar autorităţile au riscat şi au catalogat ameninţările drept alarme false
foto: Click

Terorismul este una dintre marile probleme ale societăţii moderne, nimeni neputând spune că e în deplină siguranţă în faţa acestui flagel venit dinspre est.

Ultimele atentate au lovit şi sportul, adunarea de oameni cea mai la îndemână de ţintit, după filosofia atacatorilor. Sdade de France a fost sub teroare la amicalul dintre Franţa şi Germania, iar Arena din Hanovra a fost şi ea un obiectiv înainte de Germania - Olanda, de marţi seară (17 noiembrie). În Germania a fost vorba despre o alarmă falsă.

Din fericire, de asemenea alarmă falsă au avut parte şi italienii înainte de amicalul cu România, de la Bologna. Un cetăţean a sunat la o secţie de poliţie din oraş şi a spus că la Stadionul Renato Dall'Arra e o bombă şi să nu se joace meciul. După ce a încheiat cu celebrul Allahu Akbar (Alah e mare), respectivul a închis, iar forţele de ordine italiene au intrat în panică.

Cum nimic nu s-a confirmat până în apropierea partidei, Carabinierii au dat verde şi spre deosebire de meciul de la Hannovra, Italia - România s-a jucat conform planului. Putea totuşi să fie altfel, iar românii trebuie să fie şi ei atenţi pe viitor, mai ales că în primăvara anului viitor urmează pe Arena Naţională un meci de gală cu Spania.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1