Neymar se reface acasă, cu 3.000 de sticle de vin! FOTO

psg.jpg

Neymar s-a accidentat grav
Citeste tot despre: 

Starul brazilian a fost operat ieri, urmând să se recupereze într-o vilă luxoasă de lângă Rio de Janeiro.

Brazilianul Neymar a început cursa contra-cronometru pentru a se pune pe picioare în vederea participării la Campionatul Mondial din această vară din Rusia. Cel mai scump fotbalist cumpărat vreodată (în 2017, PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro) s-a accidentat săptămâna trecută la glezna dreaptă şi la degetul mic de la acelaşi picior, iar doctorii au stabilit că are nevoie de o operaţie.

Intervenţia chirurgicală a avut loc ieri în ţara natală a lui Neymar, iar jucătorul se va recupera în condiţii cu totul speciale.

casa.jpg

Vila lui Neymar a costat o avere

Mai exact, sud-americanul va avea ocazia să se bucure din plin de proaspăta sa achiziţie, o luxoasă vilă achiziţionată recent în schimbul a opt milioane de euro.

E vorba despre o proprietate de cinci stele, plasată pe ţărmul Oceanului Atlantic, în apropiere de Rio de Janeiro, în staţiunea exclusivistă Mangaratiba.

pivnita.jpg

Aşa arată pivniţa cu 3.000 de sticle de vin din vila lui Neymar

Vila lui Neymar e dotată cu şase dormitoare, piscină, sală de fitness, teren de tenis, heliport şi debarcader, dar „piesa de rezistenţă” e undeva sub pământ, o pivniţă cu o capacitate de 3.000 de sticle de vin. Bineînţeles, din peisaj nu va lipsi frumoasa Bruna Marquezine, modelul brazilian cu care Neymar se iubeşte de mulţi ani.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1