Neymar se dă lovit de ziua surorii?

et.jpg

Între fotbalist şi sora lui există o relaţie foarte apropiată, iar starul lui PSG pare în stare de multe ca să nu rateze momentele importante din viaţa fetei
Foto: Instagram

Neymar a speriat pe toată lumea în meciul cu Marseille, când s-a accidentat la glezna stângă şi a părăsit terenul pe braţe. Nimeni nu ştie însă exact gravitatea accidentării şi numărul meciurilor pe care le va rata, dar englezii au găsit un fir interesant.

Celebrul tabloid The Sun a scris ieri că, coincidenţă sau nu, Neymar nu va juca pentru a patra oară la rând tocmai de ziua surorii sale, Rafaella. Ziariştii britanici au cercetat şi au descoperit că înainte de meciurile de pe 11 martie 2015 şi 11 martie 2016, starul brazilian a luat cartonaşe care l-au suspendat, iar înainte de jocurile de pe 11 martie 2017 şi 11 martie 2018, acesta s-a lovit subit, nu grav, dar exact cât să-l facă indisponibil în această zi mare din familia lui. Convenabil, trebuie să admitem, dar şi diabolic şi neprofesionist, dacă chiar aşa stau lucrurile şi Neymar şi-a premeditat absenţele de la Barcelona şi PSG pentru a merge la petrecerea de ziua surorii lui.

untitled.jpg

Ca dovadă de iubire reciprocă, fiecare are tatuat pe corp chipul celuilalt
Foto: Instagram

Până să se confirme sau să se infirme această teorie, francezii au dezvăluit pe căi neoficiale că totuşi Neymar e accidentat la gleznă şi au pus o fotografie pe reţelele de socializare în care piciorul fotbalistului apre imobilizat într-o atelă. Mai mult, se pare că acesta are şi o fisură a osului de la degetul mare şi se ia în calcul operaţia. Neymar va rata, pentru început, partidele cu Marseille, din Cupă, Troyes şi Metz, din Ligue, dar şi returul cu Real Madrid, din Liga Campionilor. Cel mai probabil, pe 14 martie, cu Angers, va fi miraculos recuperat.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1