Neymar s-a distrat la carnaval în Brazilia

neymar-carnaval-rio-01.jpg

Neymar a dansat alături de rudele și prietenii săi la carnavalul de la Rio
Neymar a dansat alături de rudele și prietenii săi la carnavalul de la Rio
Foto: Facebook / Neymar France

Aflat în perioada de recuperare după o accidentare, fotbalistul brazilian Neymar a făcut și câțiva pași de dans în aplauzele asistenței

Neymar a mers în weekend-ul trecut la Carnavalul din Salvador de Bahia alături de Nadine, mama lui, de cântăreața Anita, de Nene, un fost jucător la PSG, și de surferul Gabriel Medina. Iar apoi a mers și la acela din Rio, care se desfășoară anul acesta între 2 și 9 martie. Cu toate că s-a pierdut în mulțime, fotbalistul a fost recunoscut de asistența ce a numărat 72.000 de oameni. În aplauzele acestora, Neymar a făcut și câțiva pași de dans alături de ei. Ieri, atacantul a revenit la Paris, iar astăzi se va afla în tribună la meciul pe care PSG, echipa lui de club, îl va disputa contra lui Manchester United, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Un meci în care francezii sunt favoriți, ei impunându-se cu 2-0 în Anglia.      
Accidentat la al cincilea metatarsian de la piciorul drept, la meciul cu Strasbourg (2-0), din ”16”-imile Cupei Franței, în 23 ianuarie, Neymar a devenit indisponibil pentru circa zece săptămâni. El va reveni pe teren, cel mai probabil, la începutul lunii aprilie.

Loading...