Neymar a fost la un pas să renunțe la fotbal! Momentele dificile prin care a trecut sportivul

neymar.jpg

neymar
Neymar a fost la un pas să renunțe la fotbal
Sursă foto: EPA/EFE
Citeste tot despre: 

Starul echipei Paris Saint-Germain, brazilianul Neymar a mărturisit că s-a gândit să se lase de fotbal din cauza celor care îl critică, însă a găsit puterea de a ignora comentariile răutăcioase.

Neymar este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști la momentul actual, însă acest lucru nu i-a adus de fiecare dată împlinirea. Din contră, fotbalistul a mărturisit că de nenumărate ori a primit comentarii răutăcioase din partea celor din jur. Uneori, replicile acide pe care le primea îl afectau și, brazilianul recunoaște, cu sinceritate că l-a un moment dat a luat serios în considerare să renunțe la fotbal pentru a-și găsi liniștea. Cu toate acestea, a găsit puterea necesară și nu s-a lăsat descurajat.

"Am multe vise şi datorită lui Dumnezeu le-am putut realiza. Nu-mi voi pierde niciodată pasiunea pentru fotbal, dar au existat momente când am vrut să mă las. Am ajuns în punctul în care m-am întrebat de ce aş continua dacă toţi mă critică. Apoi mă întorceam acasă şi mă gândeam la tot ce am făcut pentru a ajunge aici. Dragostea pentru fotbal m-a calmat şi m-a adus la realitate", a declarat Neymar pentru publicaţia Gaffer.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1