Neymar, în cârje pe covorul roșu. Iubita nu îl scapă din priviri

neymar_3.jpg

neymar,
Neymar a pozat în cârje pe covorul roșu, alături de frumoasa lui iubită
Foto: Arhivă personală

Fotbalistul Neymar și-a făcut apariția pe covorul roșu șchiopătând, la a 8-a ediție a galei „amfAR” din Sao Paulo, Brazilia. Însoțit de frumoasa lui iubită, Bruna Marquezine, dar și de o pereche de cârje, jucătorul s-a lăsat fotografiat în timp ce avea piciorul în ghips, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei fracturi.

Neymar, în vârstă de 26 de ani, a fost tot timpul asistat de Bruna, mai tânără cu patru ani decât el, care îl privea grijulie pe jucătorul de fotbal, în timp ce acesta se deplasa, cei doi oprindu-se din când în când în fața camerelor pentru a-și arăta afecțiunea unul față de celălalt. Aceștia nu s-au sfiit să-și împărtășească săruturi tandre în timp ce erau fotografiați, și păreau în culmea fericirii după împăcare.

Bruna a arătat incredibil în timp ce și-a etalat corpul de model într-o salopetă de culoare gri deschis, ce avea în completare multe franjuri laterale cu terminație din voal, ce dădeau impresia unei rochii. Franjurile și voalul erau decorate cu perle delicate, iar în partea de sus, ținuta se prindea în jurul gâtului. În partea din spate, salopeta îi dezgolea acesteia spatele bronzat, în timp ce două șnururi prețioase, aninau în voie pentru un efect mai dramatic. Aceasta și-a stilizat părul brunet cu ajutorul unor bucle lejere și și-a accentuat frumoasele trăsături cu un fard negru, bronzant pentru obraji și un ruj roșu.

neymar_si_bruna.jpg

neymar, bruna marquezine
Neymar și Bruna Marquezine, sărut pasional pe covorul roșu
Foto: Getty

Între timp, partenerul ei a optat pentru un costum negru, de catifea, ce avea reverele din mătase, asortat cu un papion de aceeași culoare. Neymar a decis să poarte o ținută monocromatică, alegând cămașa ce se descria din dedesubtul sacolui, să fie tot de culoare neagră. La ținuta acestuia se mai adaugă bineînțeles și orteza ortopedică de aceeași culoare, purtată special pentru a-i susține partea inferioară a piciorului, după ce acesta a avut nevoie de o operație în luna Februarie.

neymar.jpg

neymar,
Neymar, în scaun cu rotile, după ce a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la picior
Foto: Instagram

Cuplul s-a reîmpăcat în ianuarie, după ce se despărțiseră de trei ori. Cea mai recentă despărțire a fost în iunie, anul trecut, din cauza unei presupuse cereri în căsătorie intentată de Neymar, pe care actrița ar fi refuzat-o sub motivul că dorește să se concentreze pe carieră. Când Neymar a fost întrebat dacă se poate vorbi despre o împăcare între cei doi, la sfârșitul lui 2017, acesta nu a ezitat să își exprime iubirea față de actriță. ”Da, eu m-aș împăca cu ea. Chestia asta o să stârnească multe controverse, stiu. Dar eu țin foarte mult la ea, o plac extrem de mult. Cine știe ce ne va rezerva viitorul?”, a declarat fotbalistul. Și iată că a avut dreptate. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și nu se sfiesc din a arăta asta întregii lumi.

neymar_si_bruna_2.jpg

neymar, bruna marquezine
Cei doi, după ce s-au împăcat, în ianuarie
Foto: Instagram

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1