Negoiţă scoate din buzunar 250.000 € pentru o «minune» la Harkov

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

La Dinamo nu e atât de rău pe cât se zice! Într-o perioadă în care presa a scos la iveală situaţia financiară delicată a clubului, omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, recent intrat în structura acţionarială a grupării din Ştefan cel Mare, a decis, în nume personal, să dubleze primele jucătorilor în cazul în care vor reuşi să întoarcă acel 0-2 de la Bucureşti şi să treacă de Metalist Harkov în Europa League.

Vestea a generat optimism în rândul jucătorilor şi antrenorilor, cărora Negoiţă le-a comunicat vestea ieri dimineaţă, la şedinţa avută înaintea plecării la Harkov.

Acţionarul dinamovist a suplimentat fondul de premieri cu 250.000 de euro, astfel că, în cazul în care echipa va reuşi o nouă "minune", precum cea de la Liberec, de acum trei ani, fiecare fotbalist va primi 15.000 de euro în plus, pe lângă cei 15.000 promişi deja de club înaintea primei manşe.

"Am sprijinit întotdeauna performanţa şi aşa sunt dispus să fac şi în continuare. Am încredere deplină în jucători şi în echipa de antrenori şi sper ca şi ei să aibă încredere în valoarea şi forţele lor. Îmi doresc ca Dinamo să joace un fotbal frumos la Harkov şi să reuşească o nouă «minune». Din dorinţa de a-i stimula suplimentar pe jucători, am decis, în nume personal, să le dublez primele de calificare. Acest fapt şi mândria de a demonstra că Dinamo este o forţă şi nu o echipă în agonie, aşa cum insistă unii duşmani ai culorilor alb-roşii în ultimele zile, cred că ar trebui să fie două argumente suficiente pentru ca, în Ucraina, jucătorii să dea tot ce pot pe teren şi să reuşească accederea în grupele UEFA Europa League", a declarat Ionuţ Negoiţă.

Modificări în lotul «câinilor»

Dinamoviştii au ajuns ieri la Harkov, cazându-se la Hotel Palace. Bonetti i-a inclus în lot pe mijlocaşul Edgar Alvarez, accidentat chiar la debutul în tricoul alb-roşu, în meciul cu Chiajna, şi pe atacantul Andrei Cristea. Moldoveanul a jucat în acest sezon doar 29 de minute, în ofensivă fiind preferaţi Ţucudean şi Alexe. Roş-albii vor reveni în ţară imediat după meci.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net