Negoiţă îi ironizează pe stelişti: «Nu mă aşteptam să ne bată cu 5-0, chiar sunt supărat!»

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă (foto: Dorin Constanda)
Ionuţ Negoiţă (foto: Dorin Constanda)

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a "trimis săgeţi" către rivalii din Ghencea, care anunţau înaintea partidei încheiate cu scorul de 1-1, că roş-albii vor fi victime sigure.

"Nu mă aşteptam să ne bată cu 5-0, chiar sunt supărat (n.r. zâmbește ironic). Eram convins că vom face o treabă bună, îi felicit pe băieți, staff-ul tehnic. Eu am încredere și am avut întotdeauna în ei. Știam valoarea noastră, știam și valoarea Stelei. Noi am jucat cu tot sufletul, ceea ce s-a văzut. Așa joacă puține echipe din Liga 1, dar eu zic că am fost înălțime. Felicitări arbitrilor, au arbitrat impecabil, chiar nu avem ce reproșa", a declarat Negoiță la finalul partidei, la Digi Sport.

"A fost mai de infarct, aşa. Bine că s-a terminat cu bine, că mingea a trecut de linia porții. O execuție destul de riscantă. Așa a decis el, probabil că a vrut să facă o aroganță. Eu sunt foarte mulțumit, pentru noi e ca și o victorie, un egal în Ghencea. Ei ne-au luat foarte în serios, au aliniat cel mai bun 11 pe care l-au avut și știau că putem foarte bine să avem o victorie aici", a mai spus acesta.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net