Negoiţă: "E o catastrofă dacă nu se reface stadionul lui Dinamo"

Ultima actualizare:

    Stadionul Dinamo
Stadionul Dinamo

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a tras un semnal de alarmă în privinţa situaţiei actuale a arenei din "Ştefan cel Mare". Stadionul trebuia să fie renovat pentru a fi una dintre gazdele Euro 2020, dar CS Dinamo şi societatea condusă de fostul preşedinte al roş-albilor, Nicolae Badea, cele care controlează arena, sunt în litigiu, iar Statul nu mai vrea să investească.

"In ciuda faptului ca am tot sperat ca se va gasi o solutie, din pacate a trecut foarte mult timp si am ajuns pe ultima suta de metri in ceea ce priveste reconstructia stadionului Dinamo.Am ajuns intr-o situatie de criza si, in calitate de actionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, trag un semnal public de alarma asupra necesitatii gasirii unei solutii rapide care sa deblocheze aceasta situatie. Consider ca viitorul lui Dinamo, in lipsa unui nou stadion, este sumbru.In conditiile in care se refac stadioanele unor echipe care nu mai exista, Steaua si Rapid, sa se rateze oportunitatea de a se face stadionul echipei Dinamo este o catastrofa care va atrage dupa sine continuarea deteriorarii miscarii fotbalistice din Romania. Sper ca factorii direct implicati, Clubul Sportiv al Ministerului de interne si CS FC Dinamo Bucuresti, societatea domnului Nicolae Badea, vor gasi rapid solutia necesara pentru a nu se rata aceasta oportunitate istorica pentru tot ceea ce inseamna miscarea dinamovista.Am convingerea ca aceasta solutie se va gasi in conditiile in care stiu ca domnul Nicolae Badea este un dinamovist convins si sper sa ne revedem cu totii in tribunele noului stadion la meciurile lui Dinamo", a spus azi Ionuţ Negoiţă.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net