FOTO EXCLUSIV Dinamovistul Nedelcearu locuieşte în condiţii modeste

casa.jpg

Casa părintească a dinamovistului Nedelcearu este în comuna Dobroeşti, localitate de unde tânărul jucător vine zilnic la stadion cu rata sau cu vreun coleg, el neavând carnet
Foto: Blitz
Citeste tot despre: 

Fundaşul „câinilor” poate face saltul la Sampdoria, dar până să ajungă la italieni se zbate să depăşească greutăţiile vieţii, mai ales cele financiare.

Ionuţ Nedelcearu are 18 ani şi în curând poate semna cu formaţia de pe pe locul cinci în Serie A, pentru început urmând a fi testat la „satelit”. Mutarea ar fi un plus al carierei, dar şi al salariului. Dacă la Dinamo câştigă 1.000 de euro pe lună, în Italia ar urma să primească peste 10.000 de euro în acelaşi interval.

nedelcearu.jpg

Ionuţ Nedelcearu a devenit titular de drept în apărarea echipei Dinamo
Foto: Răzvan Păsărică

Banii l-ar ajuta să-şi îndeplinească toate visele, mai ales acela de a cumpăra o casă pentru familia sa. Acum, el stă într-o locuinţă din Dobroeşti, dar construcţia e una fără dotări moderne, etaj sau curte impunătoare, aşa cum mulţi ar crede că posedă un titular la Dinamo.

Ajuns la vârsta majoratului, Ionuţ este sprijinul familiei, mai ales că mama sa are un salariu mic ca profesoară, sora sa studiază pentru a deveni poliţist, iar tatăl e pensionat pe caz de boală din cauza unor probleme la gât.

Părintele său, Marin, a fost junior la roş-albi şi a mai jucat la Victoria, Oţelul, Farul sau Braşov, dar acum la 50 de ani şi bolnav a ajuns să primească doar 350 de lei pe lună.

Suma este extrem de mică, mai ales că el avea nevoie de injecţii ce costau 1.500 de lei bucata. Cum timpul său se limitează la activităţi în jurul casei, ieri fotoreporterii „Click!” l-au surprins luni dând zăpada din faţa casei, fostul fotbalist neavând voie să depună efort îndelungat.

tatal.jpg

Fost fotbalist în Liga I, Nedelcearu sr. e pensionat pe caz de boală
Foto: Blitz

 

Loading...

Citește și

  • Fundaşul central Ionuţ Nedelcearu a devenit o ţintă pentru echipele puternice în urma evoluţiei bune avute la Dinamo, însă a fost observat şi la echipa naţională Under 21. Tranzacţia va fi oficializată în scurt timp, iar „Click!” vă prezintă aspecte neştiute din viaţa tânărului fotbalist.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1