Nedelcearu, convocat din nou la lot

Fundaşii Ionuţ Nedelcearu şi Vlad Olteanu au fost convocaţi de selecţionerul Daniel Isăilă în lotul echipei naţionale de tineret a României pentru meciul cu reprezentativa Liechtensteinului, din 13 iunie, primul din campania de calificare la Campionatul European din 2019.

Cei doi fuseseră excluşi din naţională şi trimişi acasă din Spania după ce se îmbătaseră în avion alături de Alin Dudea şi Patrick Petre. Din grupa 8 mai fac parte formaţiile Portugaliei, Elveţiei, Ţării Galilor şi Bosniei Herţegovina.

Loading...
 
 

Citește și

  • Ionuţ Nedelcearu

    Jucătorii dinamovişti Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu, ultimul împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe, au servit alcool la o acţiune oficială a naţionalei de tineret şi au fost excluşi din lot. Ei au fost amendaţi de club şi trimişi la echipa secundă.

  • Jucătorii dinamovişti Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu, ultimul împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe, s-au îmbătat în avionul naţionalei, "tricolorii" mici urmând a avea un turneu amical în Spania, acolo unde vor juca cu Rusia şi Danemarca. Puştii nu sunt singurii care au avut astfel de acte indisciplină.