Nebunie ultras prin Europa la primele antrenamente ale favoriţilor

Pofta de fotbal a olandezilor este uriaşă. Mai precis a fanilor lui Feyenoord Rotterdam. Aţi spune că era sufiecient pentru ei că Olanda urma să joace finala Cupei Mondiale, motiv bun pentru a ieşi la o terasa cu prietenii sau la un fanfest cu ecrane gigant.

N-a fost de-ajuns pentru ei. "Legionarii", aşa cum sunt cunoscuţi ultraşii clubului din Rotterdam, au o mare iubire în Feyenoord. Ei sunt cunoscuţi în toată lumea pentru modul lor de a-şi încuraja echipa şi la bine şi la greu. Mai mult la greu, Feyenoord fiind într-o perioadă secetoasă cu destule insuccese pe plan intern şi internaţional.

CLIIMA20100712_0126_1.jpg

"Legionarii" lui Feyenoord sunt cei mai fanatici din Olanda

Acest lucru nu contează pentru "Het Legioen" (Legiunea). Ei îşi iubesc enorm şi necondiţionat echipa. Dovada este afluxul uriaş de suporteri care s-au strâns la primul antrenament al favoriţilor, după vacanţa de vară.

Pentru a-i "ţine la distanţă", oficialii clubului au fost nevoiţi să introducă accesul cu bilete în complexul unde se antrenau. Nicio piedică pentru fanaticii olandezi care au epuizat tichetele, notează uncoltuitatdelume.net.

CLIIMA20100712_0127_1.jpg

"Legionarii" lui Feyenoord sunt cei mai fanatici din Olanda

Incidentele cu Poliţia nu au s-au lăsat mult timp aşteptate. Cei care nu au prins tichete au încercat şi au reuşit să intre fraudulos pe stadion, poliţiştii fiind nevoiţi să intervină din plin pentru a stopa afluxul mare de suporteri care se înghesuiau pe cele câteva mii de scaune ale micuţului stadion de antrenament.

În Cipru e isterie la relaure

Suporterii ciprioţi sunt şi ei poate la fel de pătimaşi ca cei olandezi. Măcar din simplu fapt că umplu stadionul la antrenamentele echipei pe care o susţin.

CLIIMA20100712_0128_1.jpg

Ciprioţii lui Apoel Nicosia

Exemplul din imagine se referă la cei de la Apoel Nicosia, unul dintre cluburile foarte iubite pe Insula Afroditei.

CLIIMA20100712_0129_1.jpg

Ciprioţii lui Apoel Nicosia


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1