Ne speriem de toţi adversarii

Ultima actualizare:

„Tricolorii" au ajuns pentru a doua oară în istorie la un baraj pentru un turneu final. Prima dată a fost nefastă, acum mai bine de 11 ani fiind înfrânţi de Slovenia în preliminariile Mondialului desfăşurat în Coreea de Sud şi Japonia. Tot de atunci, România nu a mai participat la vreo competiţie majoră. Acum, trebuie să reuşim calificarea pentru ca la anul să activăm în grupele Mondialului ce se va desfăşura în Brazilia.

Totuşi, în tabăra noastră părerile sunt împărţite în privinţa adversarului."Prefer Grecia sau Ucraina, oricum în cele două partide se poate întâmpla orice, toţi îşi doresc să ajungă la Campionatul Mondial", a anunţat atacantul Ciprian Marica, iar fundaşul Dorin Goian e de aceeaşi părere: „La începutul calificării nu eram noi favoriţi pentru locul doi, dar am făcut jocuri bune în această campanie. Vedem cu cine o să jucăm, însă eu mi-aş dori Grecia. E o echipă puţin mai accesibilă faţă de celelalte".

Maxim:«Şi cu Grecia e greu»

„Toate echipele sunt dificile la baraj. Unii spun că ar fi bine să întâlnim Grecia, dar nu e chiar aşa, trebuie doar să ne uităm câte goluri a încasat în preliminarii şi ne dăm seama că e puternică. Mai important decât orice rival e să ne iasă nouă jocul", a spus Alexandru Maxim, care ieri a marcat din nou pentru Stuttgart în Bundesliga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net