Ne pregătim pentru Halep-Williams. Site-ul turneului: ”Va fi ca la box”

Ultima actualizare:

Site-ul oficial al Turneului Campioanelor notează că dacă ar fi fost vorba de un meci de box, pentru revanşa dintre româncă Halep şi Williams s-ar fi aplicat sistemul pay-per-view.

"Este Simona favorita?", este titlul unui material de pe site-ul wtafinals.com.

"Ea are un plan... Fiţi sinceri. Din momentul în care Simona Halep a învins-o pe Serena Williams cu 6-0, 6-2 în al doilea lor meci din grupă, v-aţi gândit: «revanşă». Nu mă supăraţi pe voi înşivă dacă v-aţi gândit că pentru trofeu şi pentru locul 1 la finalul anului se vor lupta la Turneul Campioanelor primele două favorite. Mulţi au gândit astfel. Şi totuşi, într-un mod cumva hollywoodian, am ajuns să avem chiar o poveste mai frumoasă. Dacă acesta ar fi fost box, primul meci Halep - Williams ar fi fost echivalentul înfrângerii prin KO a campionului de mult timp la categoria grea în prima rundă de câtre un pugilist tânăr. Iar dacă acesta ar fi fost box, la revanşă s-ar fi aplicat pay-per view", scrie site-ul competiţiei.

"Întrebarea este aceasta: Este Halep sau nu favorita meciului pentru titlu? Oare doar a şocat-o Simona pe Serena cu viteza şi mişcările ei şi poate Serena să contracareze aceste tactici prin forţă şi experienţă? (...) Mulţi vor vrea să vadă dacă Serena o poate copleşi pe Halep. Se poate motiva să fie mai puternică decât o adversară mai tânără, mai rapidă?", adaugă wtafinals.com.

CNN.com scrie că Serena Williams va avea şansa să îşi ia revanşa după cea mai severă înfrângere a sa din ultimii 16 ani. "Numărul 1 mondial a fost umilită de româncă, scor 6-0, 6-2, în faza grupelor, în această săptămână", menţionează sursa citată.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net