Ne facem Mondialul nostru paralel! După Turcia, şi Olanda vine în România pentru un amical de lux

olanda.jpg

Olandezii au pierdut loteria penalty-urilor
Băieţii lui Dick Advocaat vor veni pe Arena Naţională pe 14 noiembrie, la 5 zile după ce tricolorii vor întâlni trupa lui Mircea Lucescu la Craiova
Foto Click!

Tricolorii nu s-au calificat la turneul final din Rusia, dar nu sunt singurii "fraieri" cu pretenţii din Europa care au ratat acest obiectiv.

Turcia şi Olanda, alte două naţionale pentru care vederea Mondialului din Rusia la televizor este o tragedie, caută să-şi îndulcească amarul şi să se pregătească cât mai bine pentru următoarele preliminarii. Astfel, cel mai bine pentru ele este un amical cu România. După ce Mircea Lucescu a dezvăluit deja că-i va aduce pe ieniceri la Craiova, pe 9 noimebrie, Telekomsport.ro anunţă că şi batavii ne vor călca pământul cinci zile mai târziu. Kevin Strootman, Bas Dost şi Memphis Depay vor veni însă la Bucureşti, pe Arena Naţională, acolo unde în 2012, la pecedenta partidă în care i-am întâlnit, ne-au administrat un sec 4-1, în campania pentru Mondialul din Brazilia, 2014. Nu-l vom putea vedea însă la Bucureşti şi pe Arjen Robben, jucătorul în vârstă de 33 de ani al lui Bayern anunţându-şi retragerea din naţionala "Portocalei mecanice".

Loading...
 
 

Citește și