N’Doye, «peşte» pentru colegi

Ultima actualizare:

Dintre toţi fotbaliştii care au intrat în dizgraţia lui Niculae, senegalezul de 33 de ani, Ousmane N'Doye, a fost acuzat cel mai rău.

„Pe el sunt cel mai supărat. Pe lângă faptul că nu ştie decât să dea pase înapoi, iar locul lui e în Liga a IV-a, mai face şi altele. La Cluj, Fatai avea o fată în cameră, e posibil să fi fost adusă de N'Doye. Regret ziua în care l-am transferat de la Dinamo. Nu ştiu cum de Selymeş a permis aşa ceva. Va fi foarte greu pentru N'Doye şi Fatai să mai joace la Astra", a spus plin de nervi patronul Astrei.

Povestea a fost confirmată şi de antrenorul Selymeş, proaspăt demis de Niculae.

„După meciul cu CFR, Fatai s-a dus într-o cameră unde era o fată. Când am făcut controlul, pe el nu l-am găsit şi ne-a spus cineva unde e. Pentru asta, a luat 3.000 de euro amendă", a spus fostul internaţional.

Patronul Astrei l-a desfiinţat şi pe Lucian Goian. „Se crede lider de sindicat. În loc să joace pe teren, el face pe sindicalistul. S-a prezentat la conducere cu o plângere din partea jucătorilor, cum că ei nu sunt de-acord cu noul Regulament de Ordine Interioare. Goian are gura cam mare. Vroia primă la toate meciurile. Astfel de oameni nu vor reuşi nimic în viaţă", a mai afirmat Niculae.

La Dinamo, Ousmane s-a distrat de minune

Dacă Tibor Selymeş a precizat că senegalezul de 33 de ani nu prea a făcut probleme câtă vreme au lucrat împreună la Astra, nu la fel pot spune şi antrenorii care au lucrat cu Ousmane la Dinamo. Africanul petrecea seară de seară prin cluburile din Bucureşti, dar intra şi în conflicte cu coechipierii.

După un antrenament, l-a blocat pe Florin Bratu cu maşina în parcare, pentru că „Bratone" ar fi intrat mai tare la el, la un joc-şcoală. N'Doye nu consumă alcool, însă agreează compania fetelor frumoase până târziu în noapte.

"La Cluj, Fatai avea o „domnişoară" în camera de hotel. E posibil ca ea să fi fost adusă de N'Doye. Regret ziua în care l-am adus de la Dinamo"Ioan Niculae, patron Astra Ploieşti

Citeşte şi:Fosta iubită a lui N’Doye şi-a arătat iar «păsărica» pe podium - FOTO

Show XXX în Regie cu fosta iubita a lui N’Doye! FOTO VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net