Naţionala, sub lupa «Generaţiei de Aur»

Meciul României contra Ungariei a fost un prilej perfect pentru „lumea bună” a sportului şi nu numai de se afişa în tribunele Arenei Naţione.

Capul de afiş l-au ţinut, aşa cum era şi normal, reprezentanţii „Generaţiei de Aur", fotbaliştii care au scos pe străzi milioane de oameni prin calificările la turneele finale. În lojele stadionului s-au regăsit Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Hagi, Gică Popescu, Gabi Balint, Florin Răducioiu, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici, dar şi omul care i-a pregătit, Generalul Anghel Iordăndescu.

Fiica lui Piţurcă, alături de soţ

Alex, băiatul selecţionerului, împreună cu iubita

Soţiile jucătorilor stelişti de la naţională au fost şi ele în tribună

Chipciu, MM Stoica, Luţu şi soţii Reghecampf

Ilie Năstase, alături de Brighitte şi fiul ei

Bogdan Vlădău a văzut meciul de lângă Raluca Sandu


Lângă ei a luat loc Mircea Sandu, şeful Federaţiei Române de Fotbal, aflat la ultimul mandat. Copiii selecţionerului Victor Piţurcă au văzut meciul pe „viu", Claudia a venit alături de soţul ei, iar Alex a fost „încadrat" de actuala iubită şi o amică a acesteia. Şi soţii Reghecampf au fost la stadion, Anamaria afişându-se cu noua freză. Nu au lipsit Ilie Năstase şi nevasta Brighitte şi cei doi copii. Politicienii Victor Ponta, Crin Antonescu alături de soţie, Adrian Năstase şi fiul Andrei le-au ţinut pumnii „tricolorilor" de la „oficială".

Loading...