Naționala de tineret joacă sâmbătă cu Ungaria. Mutu: ”Suntem mai valoroși”

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu, la ultimul antrenament înaintea meciului cu UngariaFOTO: Sportpictures.eu
Adrian Mutu, la ultimul antrenament înaintea meciului cu UngariaFOTO: Sportpictures.eu

Naționala de tineret a României va juca sâmbătă seară, de la ora 19.00 contra Ungariei, în cel de-al doilea meci al grupei A a Campionatului European U21. O victorie ar apropia echipa noastră de calificarea în optimile de finală.

Selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu, a declarat, în conferinţa de presă de dinaintea partidei că meciul cu Ungaria, de la Campionatul European U21, va fi foarte dificil, însă a menţionat că tricolorii sunt “o echipă mai valoroasă”.

“Încărcătură foarte mare. Derby-ul rămâne derby pentru noi. Un meci foarte greu. Sunt sigur că Ungaria va juca cu ambiţie, la fel ca noi, şi sper să câştigăm. Cred că avem o echipă mai valoroasă, cred în echipa mea, sunt sigur că băieţii sunt conştienţi de asta. Chiar dacă nu cu mult peste, echipa României este mai valoroasă. Ei au investit în infrastructură, sperăm ca într-o zi să fim şi noi la acelaşi nivel. Şi faptul că ei joacă ultima şansă face meciul mai dificil. Cuvântul nostru de ordine la meciul de sâmbătă este echilibru atât în faza ofensivă cât şi în defensivă. Nu am decis primul 11, încă am dubii. Am fost toţi alături de echipa naţională mare, l-am văzut toţi în sală", a spus Mutu.

Reprezentativa de tineret a României a remizat, miercuri seară, scor 1-1, pe arena Uj Bozsik din Budapesta, cu selecţionata similară a Ţărilor de Jos, în prima etapă a grupei A a Campionatului European Under21. În etapa următoare, programată sâmbătă, România va întâlni Ungaria la Budapesta, de la ora 19.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net