Naşu’ a ieşit la atac

Ultima actualizare:

    Mircea Sandu este cu ochii pe actuala conducere a fotbalului românescFoto: sportpictures.eu
Mircea Sandu este cu ochii pe actuala conducere a fotbalului românescFoto: sportpictures.eu

Mircea Sandu l-a catalogat la Dolce Sport pe şeful FRF Răzvan Burleanu drept o păpuşă, pe neamţul de pe banca tricoloră îl consideră doar un lector, iar pe Anghel Iordănescu l-a numit trădător.

  • Despre prestaţia naţionalei: “Nu am văzut ceva spectaculos în aceste preliminarii. Cel mai elaborat joc era cu Piţurcă, el îi cunoştea jucătorii, ştia să-i aşeze în teren şi să pregătească un joc”.
  • Despre Christoph Daum: “De doi ani nu mai era în circuit. E bun de lector, să pregătească antrenorii, mai puţin jucătorii. E bun comunicator, e bine pregătit, are recunoaştere, dar cred că momentul carierei lui ca antrenor este undeva spre apus”.
  • Despre Anghel Iordănescu: “N-am mai vorbit cu el de mult timp. N-a dat dovadă de camaraderie. Ar fi trebuit să fie mai apropiat de fotbalişti decât de politicieni. A trădat! Era în echipa lui Gică Popescu şi s-a dus cu ăştia. Trebuia să se retragă definitiv când a văzut că el nu mai candidează. Eu nu-i iubesc deloc pe politicieni, nici pe miliţienii de pe vremuri”.
  • Despre federali: “Bodescu (n.r. secretar general FRF) are influenţă. De fapt el cu încă unul au fost păpuşarii şi ăsta (n.r. Răzvan Burleanu) era păpuşa”.
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net