Nana Falemi, acuzat de înşelătorie

Ultima actualizare:

Falemi şi-a pus oamenii de la firma Porsche în cap. Şi asta pentru că nu şi-ar fi plătit o datorie veche de mai bine de un an şi jumătate. Concret, dealerul auto îl acuză pe fostul fotbalist stelist de faptul că ar fi "uitat" să plătească nu mai puţin de 18.500 lei, pentru o limuzină Audi A6.

Analistul Digisport ar fi trebuit să achite restanţa în decembrie 2011, însă nici până azi nu şi-a plătit datoria. Reprezentanţii Porsche România l-au comparat pe Falemi cu un infractor şi au anunţat vor depune plângere penală pentru înşelăciune.

"Considerăm atitudinea domnului Falemi una  lipsită de raţionament, acesta acţionînd conform tiparelor infractorilor de rând, în ciuda faptului că este o persoană publică şi care beneficiază de o situaţie materială aparent stabilă.

Totodată, vă aducem la cunoştinţă faptul că urmează a se demara procedura executării silite împotriva debitorului, în acest sens se vor institui popriri pe conturile acestuia şi i se va pune sechestru atât pe bunurile mobile (autoturism ce constituie obiectul prezentului diferend) cât şi pe bunurile imobile până la repararea prejudiciul creat.

De asemenea, intentionăm a depune şi o plângere penală împotriva acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prin această acţiune urmărim atât recuperarea prejudiciului cât şi identificarea domnului Falemi, având în vedere că de ceva vreme acesta se ascunde ca un infractor", se arată într-un comunicat remis de firma auto.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net