Nana Falemi, acuzat de înşelătorie

Citeste tot despre: 

Au apărut necazurile pentru Nana Falemi, fostul fotbalist, acum analist la postul Digisport, este acuzat de reprezentanţii firmei Porsche România ca le-ar fi dat o ţeapă de 18.500 lei, bani pe care ar fi trebui să-i plătească de la finalul anului 2011, în schimbul unei maşini Audi A6.

Falemi şi-a pus oamenii de la firma Porsche în cap. Şi asta pentru că nu şi-ar fi plătit o datorie veche de mai bine de un an şi jumătate. Concret, dealerul auto îl acuză pe fostul fotbalist stelist de faptul că ar fi "uitat" să plătească nu mai puţin de 18.500 lei, pentru o limuzină Audi A6.

Analistul Digisport ar fi trebuit să achite restanţa în decembrie 2011, însă nici până azi nu şi-a plătit datoria. Reprezentanţii Porsche România l-au comparat pe Falemi cu un infractor şi au anunţat vor depune plângere penală pentru înşelăciune.

"Considerăm atitudinea domnului Falemi una  lipsită de raţionament, acesta acţionînd conform tiparelor infractorilor de rând, în ciuda faptului că este o persoană publică şi care beneficiază de o situaţie materială aparent stabilă.

Totodată, vă aducem la cunoştinţă faptul că urmează a se demara procedura executării silite împotriva debitorului, în acest sens se vor institui popriri pe conturile acestuia şi i se va pune sechestru atât pe bunurile mobile (autoturism ce constituie obiectul prezentului diferend) cât şi pe bunurile imobile până la repararea prejudiciul creat.

De asemenea, intentionăm a depune şi o plângere penală împotriva acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prin această acţiune urmărim atât recuperarea prejudiciului cât şi identificarea domnului Falemi, având în vedere că de ceva vreme acesta se ascunde ca un infractor", se arată într-un comunicat remis de firma auto.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1