"N-au cei şapte ani de acasă"

Ultima actualizare:

    Craiova a reuşit  un egal nesperat  cu Dinamo FOTO: Sportpictures.eu
Craiova a reuşit un egal nesperat cu Dinamo FOTO: Sportpictures.eu

Golul egalizator marcat pe final de meci de bulgarul Zlatinski a declanşat nebunia la Severin. A ieşit un scandal monstru între cele două tabere, inclusiv antrenorul Contra intrând în acest joc, cu afirmaţii defăimătoare la adresa craiovenilor.

După ce a marcat şi a scos-o pe Dinamo din lupta la titlu, mijlocaşul Zlatinski s-a dus glonţ la banca de rezerve a „câinilor”, unde a avut loc un schimb de înjurături ca la uşa cortului. „N-au cei şapte ani de-acasă. Suntem în România şi vine un străin şi te înjură. Asta e, ce să facem? I-am spus că trebuie să respecte mai mult ţara care îi dă de mâncare”, a comentat tehnicianul Cosmin Contra în cadru oficial.

În tensiunea acelor momente, „Guriţă” a dus însă lucrurile mai departe. Astfel, conform imaginilor surprinse de camerele de televiziune, Contra a luat foc la vestiare, acuzând jucătorii Craiovei de non-combat în faţa celor de la FCSB. “Jegurilor, cu Steaua v-aţi pus capră!”, le-a transmis Contra celor din tabăra olteană.

Mutu îl laudă pe Contra

simeon stalpnicul png

Incidentele de la Severin au fost comentate şi de managerul dinamovist Adi Mutu, care a sărit în apărarea lui Contra. „Îl felicit pe Cosmin pentru că eu nu ştiu dacă puteam să mă abţin faţă în faţă cu Zlatinski. Şi eu am jucat în străinătate, dar nu mi-am permis să fac astfel de gesturi, mai ales dacă pe bancă era o legendă a fotbalului din acea ţară, aşa cum e Cosmin”, a afirmat Mutu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net