Mutu strică tradiţia la Târgu Mureş

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu a revenit la ASA cu un singur gând: să joace la Euro 2016Foto: Mediafax
Adrian Mutu a revenit la ASA cu un singur gând: să joace la Euro 2016Foto: Mediafax

La 37 de ani, Mutu a acceptat o nouă provocare în carieră, pentru că vrea ca la vară să facă parte din lotul României la Euro. Pentru a-şi atinge acest vis, atacantul a semnat cu Târgu Mureş, echipă la care a jucat până anul trecut Sepsi, fostul logodnic al noii doamne Mutu.

Mureşenii au fost surpriza campionatului trecut, când s-au luptat pentru titlu până în ultimele minute ale sezonului. Au ratat trofeul la mustaţă, dar lumea fotbalistică a lăudat performanţa mureşenilor. Ei au dezvăluit că au reuşit să ajungă atât de departe datorită unităţii grupului şi a relaţiilor de prietenie. Fotbaliştii petreceau mult timp împreună, iar ideea de ”familie”, pe care toţi şi-o doresc la echipele de club, era cel mai bine exemplificată de mureşeni. Cel puţin o dată pe săptămână cei de la ASA ieşeau la masă, la restaurantul lui Sepsi.

Sandra şi Adi Mutu s-au căsătorit în Cuba
Sandra şi Adi Mutu s-au căsătorit în Cuba

Totul a continuat şi după ce mijlocaşul a semnat cu Nurnberg, însă e posibil ca de acum ”tradiţia”  ieşirii împreună la L’Esquina să nu mai fie respectată. Şi totul odată cu venirea lui Mutu la echipă. El e căsătorit acum cu cea care i-a fost logodnică mijlocaşului. Sandra, fostă Bachici, s-a iubit cu Sepsi patru ani, iar fotbalistul a cerut-o de nevastă chiar de ziua ei, la 1 ianuarie, în 2015. Fata a acceptat, iar în vară aveau planificată nunta. Eveniment care n-a mai avut loc pentru că la sfârşitul lui ianuarie Sandra l-a anunţat că a cunoscut pe altcineva şi că vrea să se despartă. 

După câteva zile, Sandra s-a afişat cu Mutu, care a şi luat-o de nevastă la începutul acestui  an, în Cuba. Acum, Sandra, care a locuit la Mureş un an, cât timp a evoluat acolo Sepsi, va reveni în oraş.

Ultimul meci în Liga I, acum un an şi cinci luni

Adrian Mutu a jucat ultima oară în ţară la Petrolul
Adrian Mutu a jucat ultima oară în ţară la Petrolul

„Briliantul” s-a întors în campionatul intern, acolo unde a evoluat ultima dată la Petrolul, iar în tinereţe a mai bifat meciuri în prima ligă autohtonă în tricoul lui Dinamo. La ploieşteni a reuşit şase goluri în toate competiţiile, patru în întrecerea internă şi două în cupele europene, după care a plecat în India, la FC Pune City. Partida ce a însemnat despărţirea oficială de Liga I a fost la data de 15 septembrie 2014, cu Pandurii, adică acum un an şi patru luni. Cum disputa internă se va relua la mijlocul lunii viitoare, rezultă că Mutu va bifa o nouă partidă în Liga I după o pauză de un an şi cinci luni.  

Visează la Euro

Mutu a anunţat că obiectivul său este să fie convocat în lotul pentru Campionatul European. “Aş minţi dacă aş spune că participarea la Euro nu e un obiectiv foarte mare, mă gândesc la acest lucru… Am vorbit zilele trecute cu nea Puiu (n.r. - selecţionerul Iordănescu) şi a zis că mă aşteaptă să mă vadă pe teren, după care va lua o decizie. Asta e treaba dânsului! Eu, în primul rând vreau să mă pregătesc bine, să joc şi apoi vom vedea ce va fi”, a spus acesta. Apoi, a continuat: “Nu vreau să intru în polemică, să spun cu cine am discutat, dar ca o precizare: nu am avut oferte de la Viitorul. Oricum, am preferat o formaţie din România, decât să merg în Japonia sau în Australia. Sper ca prezenţa mea, dar şi a lui Marica la Steaua să fie benefică pentru Liga I şi aşa cum ne cunoaştem unul pe altul, e clar că va fi o concurenţă între noi”. Atacantul de 37 de ani e golgheterul echipei naţionale, altături de Hagi, ambii având câte 35 de reuşite.

N’Doye îi va fi ghid la distracţii

Mutu nu se va plictisi la Târgu Mureş, deşi în oraşul ardelean nu găseşte nici pe departe nebunia cu care el e obişnuit. Va avea un ghid pe măsură: senegalezul N’Doye, cel care e liderul vestiarului la acest capitol. El îi poate prezenta lui Mutu atât cluburile, cât şi puburile şi restaurantele. Dincolo de atracţiile din Târgu Mureş, Adi poate ”evada” către Cluj, oraş mult mai bine pus la punct la capitolul distracţii nocturne. 

Sandra l-a dus la ASA

Fotbaliştii de la ASA luau masa la restaurantul lui Sepsi
Fotbaliştii de la ASA luau masa la restaurantul lui Sepsi

Pandurii, Steaua şi Rapid au anunţat că-l doresc pe Mutu, dar atacantul a ales cea de-a patra variantă: ASA. Decizia ”Briliantului” nu este una întâmplătoare, mai ales că vicecampionii nu l-au ademenit cu cine ştie ce salariu. Mai mult decât atât, l-au pus să şi semneze o clauză prin care este de acord să-şi ia banii de abia în iunie, atunci când vin sumele din drepturile TV. Se pare că cea care l-a ajutat să se decidă e soţia lui, Sandra, care l-a făcut să semneze cu echipa din Târgu Mureş, oraş pe care proaspăta lui nevastă îl cunoaşte foarte bine. Originară din Timişoara, fosta Miss România a locuit mai bine de un an acolo când se iubea cu Sepsi, având numeroase prietene printre soţiile jucătorilor. Cu familia Stăncioiu, Adi şi Sandra Mutu au fost chiar în vacanţă în Cuba.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net