Mutu, Stăncioiu şi Bălan vor să-şi ia licenţa B de antrenor

Citeste tot despre: 

Peste 90 de candidaţi, între care şi Adrian Mutu, Eduard Stăncioiu, Tiberiu Bălan şi Epaminonda Nicu, au dat luni examenul pentru admiterea la cursurile de licenţă B de antrenor.

Cursul de obţinere a licenţei B UEFA va începe în luna septembrie. La examenul pentru cele 45 de locuri disponibile au fost prezenţi 91 de candidaţi din cei 93 acceptaţi în urma analizării dosarelor.

În stabilirea punctajului final pentru admiterea la cursurile de licenţă B vor fi luate în calcul, procentual, următoarele criterii: examenul scris, studiile universitare sau postliceale, cariera de jucător, experienţa în antrenorat cu carnet şi deţinerea licenţei C.

Rezultatele vor fi anunţate în cursul zilei de miercuri, iar concurenţii vor avea la dispoziţie 48 de ore pentru a depune eventualele contestaţii. Rezultatele finale ale concursului, după verificarea contestaţiilor, vor fi anunţate luni, 5 septembrie.

Loading...

Citește și

  • Adi Mutu a decis ce va face după ce-şi va pune ghetele în cui. Va deveni antrenor cu acte în regulă, dar deja a ratat o cerinţă: să ajungă în faţa profesorilor.

  • Nici n-a venit bine la ASA şi deja face legea. Adrian Mutu se vrea lider pe teren, dar până să reuşească acest lucru, s-a impus în vestiar. Nemulţumit că a fost schimbat după 60 de minute cu CFR Cluj, ”Briliantul” a pornit revolta la cabine şi, la nici 24 de ore de la partidă, tehnicianul Petre Grigoraş a fost demis de la Târgu Mureş.