Mutu şi-a făcut datoria la Ajaccio

Ultima actualizare:

După ce anul trecut a cunoscut gustul amar al retrogradării în divizia a doua italiană, cu Cesena, Mutu a fost la un pas să repete istoria în tricoul lui Ajaccio. La finalul săptămânii trecute, corsicanii au scos un punct de aur (1-1) la Rennes, rezultat în urma căruia „Briliantul" şi colegii săi şi-au asigurat în mare măsură rămânerea în Ligue 1. Doar un dezastru în ultima etapă (Ajaccio să piardă acasă cu Nice, iar Troyes să câştige cu 6-0 la Valenciennes) ar putea face ca Mutu&comp. să retrogradeze pentru al doilea an consecutiv.

În meciul decisiv de la Ren­­nes, internaţionalul român a avut din nou o prestaţie apreciată, inclusiv o cursă spectaculoasă de peste 50 de metri. De altfel, salvarea lui Ajaccio i se datorează în principal lui Adi Mutu, autor a 11 goluri în cele 28 de partide disputate. Cum alb-roşii din Corsica vor juca şi la anul în prima divizie, românul este nevoit să-şi respecte contractul, care-l leagă de Ajaccio până în vara anului 2014. Astfel, o eventuală întoarcere a lui Mutu în România, la Steaua sau la Dinamo, nu mai pare de actualitate.

Raţ semnează azi cu West Ham

Conform impresarului lui Răzvan Raţ, transferul fundaşului român de la Şahtior Doneţk la West Ham se va oficializa astăzi.

„Contractul cu englezii e mai bun decât cel propus de Marseille. Va fi unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de la West Ham. Antrenorul l-a pus în capul listei de achiziţii”, a spus Florin Manea. În următorii doi ani, Raţ va câştiga la West Ham peste patru milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net