Mutu, revenire spectaculoasă: "Mai am trei luni de contract cu FC Pune"

Ultima actualizare:

    Adi Mutu a făcut un anunţ surprinzătorfoto: Click
Adi Mutu a făcut un anunţ surprinzătorfoto: Click

Atacantul Adi Mutu nu s-a retras, aşa cum a lăsat să se înţeleagă în ultima perioadă, şi a anunţat că e jucătorul indienilor de la Pune. În iulie, el se va prezenta la antrenamente.

"Nu m-am gândit la un meci de retragere pentru că nu m-am retras. Voi juca în India pentru că mai am contract încă trei luni şi după aceea vom vedea. Eu am contract semnat încă de anul trecut, sunt singurul jucător care s-a dus în India cu contract pe două sezoane. Cantonamentul va începe în luna iulie, iar campionatul în septembrie", a declarat Mutu. El a exclus o revenire la Fiorentina: "Ce să fac la Fiorentina? Ca spectator, probabil, ca jucător, în niciun caz."

"Briliantul" a spus că nu va mai juca în Liga I, ci îşi va prelungi acordul cu indienii. "Nu m-ar mai tenta Liga I. Să ce? Nu. Depinde cum mă voi simţi, dacă o să fiu bine şi voi face faţă la un anumit nivel, probabil că voi mai continua încă şase luni sau cât o să fie, din ianuarie, dacă nu, pun ghetele în cui şi la revedere", a explicat el. Mutu nu se mai gândeşte să revină la echipa naţională, iar în ultima perioadă a jucat la Petrolul. La data de 26 septembrie 2014 şi-a reziliat contractul şi a semnat cu Pune, dar nu a putut juca fiind acordul său a fost înregistrat prea târziu.

"Steaua câştigă campionatul în proporţie de 95 la sută"

 Atacantul a anunţat că Steaua e aproape campioană, ASA neavând şanse. "Dacă mă întrebaţi săptămâna trecută aş fi zis că ASA câştigă campionatul, acum spun cu siguranţă că îl va lua Steaua. Adică 95 la sută îl va lua Steaua. În retur nu au mai jucat aşa cum au făcut în tur, dar asta a fost bine pentru fotbalul românesc pentru că am avut mai multă sare şi piper pe finalul campionatului. M-a surprins puţin numirea lui Rădoi la Steaua, pentru că mă aşteptam să mai joace. Îi doresc să facă treabă bună şi să câştige cât mai multe trofee cu Steaua", a spus Mutu.

Jucătorul a vorbit şi despre fosta sa echipă, Dinamo. "Suporterii dinamovişti nu mai au răbdare şi pe bună dreptate, pentru că Dinamo de câţiva ani duce lipsă de rezultate şi probabil de asta sunt şi supăraţi. Venirea lui Rednic şi a lui Dinu Gheorghe cu siguranţă va aduce ceva în plus pentru că sunt doi oameni cu experienţă, e un tandem periculos", a anunţat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net