Mutu părăseşte Federaţia pentru a antrena la retrogradare

Ultima actualizare:

    „Briliantul” nu e impresionat de munca la Casa Fotbalului şi vrea să plece după doar cinci luniFoto: Click!
„Briliantul” nu e impresionat de munca la Casa Fotbalului şi vrea să plece după doar cinci luniFoto: Click!

Cooptarea lui Adrian Mutu în staff-ul conducerii FRF a reprezentat o lovitură de imagine pentru administraţia lui Răzvan Burleanu, mai ales în perspectiva alegerilor de luna viitoare.

Golgheterul din toate timpurile al echipei naţionale nu e însă fericit de postul cam onorific pe care îl ocupă în structura Federaţiei şi vrea să fie mai mult decât un breloc agăţat de gâtul actualei conduceri. Astfel, Mutu şi-a pregătit terenul şi merge pe un drum în antrenorat, Concordia Chiajna fiind numele vehiculat în cazul său. „Briliantul” poate fi numit la ilfoveni chiar weekend-ul viitor, când Ion Moldovan ar urma să fie demis în cazul unei înfrângeri în restanţa cu FC Botoşani. Adrian Mutu are categoria A de antrenor, care îi dă dreptul că conducă o echipă din Liga 1 doar dacă în acte există la club şi cineva cu Licenţa Pro, aşa cum se întâmplă la FCSB cu parteneriatul dintre Nicolae Dică şi Viorel Tănase.

"Eu vreau să fiu antrenor, inclusiv președintele Burleanu știe asta. Până în momentul în care voi lua toate licențele, voi continua să fiu managerul sportiv al echipei naționale. N-ar fi frumos și corect să părăsesc această echipă înainte de alegeri. Dar, după alegeri, dacă voi găsi un proiect bun pentru ceea ce doresc să fac, îmi voi da demisia de la Federație. Eu vreau să fiu antrenor, nu-mi place biroul, așa simțeam și la Dinamo. Prin experiența de-o viață pe care am acumulat-o cred că aș putea ajuta altfel fotbalul", a mărturisit "Briliantul",

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net